Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    Nem tisztem senki felett, sem mellett pálcát törni, de ennyit hozzátennék még a témához, a magam részéről: az, hogy kinek mi a luxus - ha az ésszerűséget vesszük alapul - leginkább az éves bevétel és a kiadás, no meg az eltartottak számának függvénye. És nagyon nem mellékes, hogy apuka (após) és anyuka (anyós) ettől függetlenül mivel/mennyivel járul hozzá az éves szinten elszórható összeghez... :U Az, hogy ki hogyan gondol a saját vagy gyerekei jövőjére, megint más kérdés, és legalább ennyire összetett.
    Ezt kívülállóként senki sem tudja megállapítani, és a (sokszor valóban elferdült) értékrend is nagyon változó. Ettől függetlenül én is azt tartom, hogy nextgen konzolért és a hozzávaló játékokért annyi pénzt kiadnia mennyibe kerül, csak akkor érdemes, ha látom is azt (méretben is) amiért többe került. Ez a vizuális élmény az egyik legfontosabb érv a konzol mellett!
    És azzal nem tudok azonosulni, hogy ha valaki "csóró", akkor nem kell olyan ami megfizethető és egyébként megfelelő is, mer' ha nem tudok 200k+ kategóriájú LCD/Plazma tévét venni, akkor nem is kell, mer' a többi az sz@r. Persze valóban nem sz@rt kell venni, de alig 100k fölött már vannak jó tévék, és ez tény. A közbenső megoldásként monitorra fordított 45-60k minden, csak nem ésszerű... én meg ezt nevezném átmeneti jellegű, félmegoldásnak.
    De ez csak a véleményem, ha úgy tetszik kéretlenül. :B Gyorsan hozzá is teszem, hogy tényleg kerek legyen a dolog: mindenki arra költi a pénzét amire akarja, és olyan sorrendben ahogyan akarja, senkinek semmi köze hozzá.

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák