Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    No, kis gyűjteményem gyarapodott korrekt áron egy COD - WaW-ral is. Szerintem kellemesre sikerült kis játék ez is, akárcsak a COD4 - Modern Warfare. A single játékmenet a már megszokott COD-stílus, agyon van szkriptelve de ettől függetlenül szerintem egész élvezhető - sok háborús film hangulata visszajön, bár azt tényleg nem értem, hogy most minek kellett visszatérni megint a II. vh.-hoz. Nemigen van már olyan II. vh.-s téma, amit ne dolgoztak volna fel valamelyik MOHAA, COD vagy BF játékban. Annyi más téma volna: I. vh., Vietnam, Öböl-háború, Koszovó, stb. Na mindegy, majd jön a Modern Warfare 2.

    Ami viszont kellemes csalódás, az az, hogy a COD4 legendásan jó multi-részét még tudták tovább finomítani. Bekerültek új challenge-ek, kicsit átszabták a pontrendszert, szóval kapott némi vérfrissítést a dolog. Egyik-másik map olyan hatalmas, hogy szinte lehetetlen a time-limit alatt teljesíteni score-limitet, annyira szétszóródik még 12 játékos is.

    Ezen felül a baromkodásnak indult Nazi Zombies minijáték szerintem nagyon jó és hangulatos lett, külön öröm, hogy ez is tolható multi-ban, co-op-ban.

    Az egyetlen idegesítő tényező az, hogy attól függetlenül, hogy megvettem-e hozzá a 3 DLC map-pack közül bármelyiket is, beledob olyan szerverszobába, ahol olyan map lesz a soron következő, ami map-pack-es és amikor a fél perc türelmi idő után elkezdődne a játék, akkor dob ki azzal, hogy sorry, de ez a map nem része az alapjátéknak, töltsd le a PS-Store-ból. Ezt a COD4-nél még sikerült kulturáltan megoldani és ott fel sem jön olyan map, ami nincs benne az alapjátékban.

    Ezt leszámítva a megszokott minőséget hozza a játék, aki szereti a vh.-s FPS-t (vagy a COD-széria eddigi bármelyik részét), annak kötelező vétel, nem fog csalódni.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák