Új hozzászólás Aktív témák

  • kreten67

    senior tag

    Amikor a CPU és a GPU hőfoka között ilyen nagy a különbség akkor az az IHS alatti hőátvezetés hibájára utal, és egy sima pasztázás azon már nem segít. Amikor a Ps3 hűtése rendbe van téve ,akkor a CPU és GPU hőfoka szinte azonos (max 1-3 fok eltéréssel).
    Nyugodtan összemaszatolhatod az alaplapodat WD40 vagy féktisztítóval vagy akár izopropillal is ,de semmit nem segít (egyébként egyik sem old fel semmit, a nyákot legkevésbé) . Az az indiai egy kontár és ne attól akarj tanulni ,mert az IHS alatti ragasztót semmi nem oldja fel ,csak az éles penge. Én már jó néhány Ps3 CPU-ról leszedtem a kupakot,de a chip felületéről semmilyen oldószerrel sem sikerült leszednem a maradék ragasztót ,csak kapirgálással ,pedig szinte mindenféle vegyi-anyaggal próbálkoztam.
    Bár ezt, már egy másik fórumon is megírtam neked. Nem kell nekem hinned , annak ellenére sem , konzolokat és egyéb alaplapokat javítok kb 20 éve. Mindenesetre nem ajánlanám,hogy megpróbáld az IHS alatti pasztázást saját magad ,mert elsőre szinte biztosan elbaltázod (anno az elsőt én is elb@sztam ,sőt még utána is előfordult néha-néha). A WD40 nem oldja azt a ragasztót ,csak azért fújta a kupak alá ,hogy ne szoruljon a penge! Ez a 2 kép az én Ps3 gépemről készült játék közben , IHS leszedés előtt és után? alt="" title="" alt="" title=""

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák