Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    Na, MGS 4 végigtolva. Durva, hogy hét éven át sikerült elkerülnöm a spoilereket. A játék sztoriban nagyon erős, de ami a gameplay-t illeti, hát... lehetőségünk van ezer, de valahogy én túlságosan is könnyűnek találtam. Egy végigjátszást még mindenképpen kap (lehet többet is), de nem most még.

    Az első három Metal Gear Solidban mindenki bepisilt. Ebben rendszeresen azt kellett nézni, hogy összef_ssa magát pár ember. Kíváncsi vagyok, hogy a The Phantom Painben mi lesz az új dolog, bár láttam már videót, ahol megcsúszik egy terepjáró a lócitromon.

    A játéknak egyébként szerintem két nagy hibája van. Az egyik maga az átvezetők hossza. Sokszor túlságosan is hosszúak voltak, főleg amikor a 40 perces videó után jött még egy mission briefing, majd még utána a fejezet intrója, és ott tartottunk, hogy egy órán át nem tudtunk játszani. A másik dolog pedig ami zavart, az meglepő módon az FPS ingadozás. A játék gyönyörűen futott, de míg más esetben nem szokott érdekelni, most különösen rossz volt, hogy időnként felugrott 60 FPS-re a képfrissítési arány, majd a következő helyen lecsökkent. Egy 30-as lock nem ártott volna szerintem.

    És egy kérdés a sztorival kapcsolatban. Big Boss azt mondta, hogy miután elpusztult a SoP, az ő tudatának az elnyomása is megszűnt, és így tért magához, valamint azt is mondta, hogy EVA rakta őt össze Solidus és Liquid darabjaiból, és hogy a Voltán Solidus teste volt az, ami elégett. De a SoP az már EVA halála után lett kiütve. Kicsit itt nekem zavaros a dolog.

    Ui: miért nem találom most a Spoiler gombot?

    “The wha-"

Új hozzászólás Aktív témák