Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    Topikgazda

    válasz #58000384 #68164 üzenetére

    Negatív itteni tapasztalatok ellenére, nekem tetszett játék, 4 fontos árat megérte, annak ellenére is hogy akadályokba ütköztem.

    Sztori átvezető videói nagyon szépek, bf4 minőségével vetekedik kis túlzással, történet játékmenete rondább, de ez is elfogadható.

    Multi rendben van, hardcore játékmód játszható számomra, normál játszhatatlan.
    Játékos bázis megvan, olyan 60-100 ember játssza, (most 80 ember játszik) ami bőven elég volt minden online trófea teljesítéséhez, köztük egy időigényesebb is volt, 1.440 kill, minden létező fegyverrel kellett legalább 20 "ölés".
    Külön érdekesség, játék írja szerverek ping-jeit, átlag, 100 felett van legjobb talán 60. Magasabb ping-ű szerverek is élveztetőek 200 felettiek, nem lehet semmit észrevenni szinte, ennek van előnye és hátránya is egyaránt. De ezt már megszokhattuk, minden konzolos játéknál így van.
    Összességében túl sok meglepetést nem okozott a játék, igazából egy kaptafa, multi jobban tetszett az előző részben, inkább hajazott COD-okra, Warfighter is hajaz rá, de szerintem ez közelebb áll BF szériához.

    Story-ba is tettek egy "nehezebb" trófeát, ami inkább idegesítő volt mintsem nehéz. Lényege annyi volt, ha meghaltál bárhol, egész történetet kezd elölről, akár hol is jártál. Szerencsére ki lehetett játszani, ki be lépkedéssel, pendive ra kellett kitenni mentést időnként. Ha elrontottad, akkor csak pendrive-ról vissza kellett tölteni, és lehetett is folytatni...

    Ennél sokkal jobb trófea került az előző részben, ott időre kellett telejésíteni történetet, továbbá, lehető legtöbb ellenséget kellett leszedni, ott a társak nem dísznek voltak, ha sokat totojázott az illető, társak leszedték az ember elől...
    Ezzel szembe itt a warfigter ben szó szerint csak díszek társaink.
    Ami pedig egyenesen röhejes kettő ps3 Medal Of Honour-ban, végtelen kis pisztoly lövedéked van, egy ilyen jellegű játékban. Pedig úgy promozták, kikérték "igazi" katonák véleményét is.
    No mindegy... :D

    Szériát sajnálom, viszont valahol érthető is miért fulladt kudarcba.
    Sok hibát követtek el, továbbá úgy néz ki, egy kiadó gondozásában nem fér meg kettő multi lövölde...
    Bár szerintem, csak elhanyagolták, inkább BF-re koncentráltak.

    Fentebbiek igazak lehetnek Crysis-ra is, mondjuk oda meg pont nem kellett volna multi.
    Inkább egy minőségi CO-OP. 2, és 3 rész helyett pedig egy részt kiadni, de azt nagyon durván kidolgozva...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák