Új hozzászólás Aktív témák

  • #58000384

    törölt tag

    válasz Synthwave #66922 üzenetére

    "A PS3-nak elég jó erőtartalékai vannak a kora ellenére"

    Most ezen megint felesleges vitázni, mert úgy állítasz dolgokat, hogy fogalmad sincs róla. Te otthon a fotelből ezt így elképzelted, amire a fejlesztők nyilván nem is gondoltak, pedig aztán milyen jó játék lehetett volna!

    "hanem szép színeket, kontrasztot, meg en bloc art direction-t is"
    Persze. Készülhetett volna a játék olyan grafikával, mint a de Blob 2, mert az is nagyon hangulatos és szép játék (tényleg), ettől biztos jobban is ment volna, az apokaliptikus hangulata meg ugyanilyen maradt volna.

    "Mert kritikus szemmel nézem a dolgokat, főleg, ha pénzbe kerülnek."
    Egy dolog ésszerű kritikát megfogalmazni (pl. ha tele van buggal a játék, ronda a grafika más játékokhoz mérten, nem jól működik az irányítás, unalmas a zene, logikátlan, macerás a menürendszer, stb) és más dolog hozzá nem értő módon kritizálni valami olyant, amiről nincs fogalmunk.
    Én meg mondhatnám, hogy szerintem ha Joel úgy mászna a házak falán, mint Connor az AC3-ban, akkor lett volna jó játék. Sőt, ha gránátot dobok, szeretném, ha falak omlanának le.

    Okkal szenved a Skyrim alatt is a PS3, nemhogy még legyen egy open-world TLoU, amiben mindent belepakoltak földig butított grafikával, mert szerinted az úgy jobb.

    Egyébként az N64 grafikát először viccnek szántam, de már lassan ott tartunk, hogy a textúrák legyenek kicsik, a képi effektek háromnegyede legyen kikapcsolva, meg a modellek alacsony poligonszámúak legyenek. Jöjjön vissza az Oblivion grafikája 2015-ben. Esetleg 720p helyett menjen 576i-ben. Legyen akkor PS2.

    " Ennyi erővel én is nekedszegezhetem a kérdést; te készítettél?"
    Én nem készítettem PS3-ra játékot, de nem is állítok dolgokat, amikről fogalmam sincs. Ellenben egyrészt ott vannak a játékok, amik szépen mutatják, hogy milyen kompromisszumokkal tart stabil FPS-t a gép, másrészt ott van a Grounded film, ahol egy fejlesztő például a memóriára panaszkodott végig, hogy egyszerűen nem fér el az, aminek kéne.
    Egyébként annyi tapasztalatom nekem is van, hogy tudom, mikor a gép nem képes renderelni valamit, mert nem fér el a memóriában, és lehet butítani.

    A határidőkön pedig olvass tovább, írtam még. Semmi köze a "plebsnek" ehhez, de úgy tűnik, hogy egy pipeline-t sem láttál játékfejlesztésnél, illetve a pénzügyekhez sincs sok közöd, mert sem a Sony, sem a Naughty Dog nem szeretetszolgálat. A DLC-t meg ennél a játéknál felesleges felhoznod, mert teljes értékű volt anélkül, hogy bármit megvettem volna hozzá.

    A PC-tulajoknak csak annyi köze lenne ehhez a kitolt megjelenéshez, hogy (okkal) szidhatnák a Sony-t és a Naughty Dog-ot. Mintha a Microsoft kiadna egy minden téren feltuningolt és modernizált Halo-t, ami csak XP-n megy, mikor dübörög a Win10.
    Még mindig nem érted, hogy mikor már két éve kint van a PS4, framerate gondokkal küzdve, akkor a konzoltulajok nem egy PS3-ról átportolt játékot várnak, amit értelemszerűen elsődlegesen arra fejlesztettek, annak minden korlátját figyelembe véve. Lesz majd port, esetleg nagyobb felbontás, de a játékelemek nem változnak, a PS4-es verzió is pont annyit fog tudni, mint a PS3-mas. Érted?

    Álomvilágban élsz.

Új hozzászólás Aktív témák