Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    Pár napja írtam, hogy mely játékokból látnék szívesen egy feljavított verziót az új konzolokon. Nos, azóta mélyebben beleástam magam a New Vegasba (lassan végzek vele), és azt kell, hogy mondjam, hogy az akkori állításom sokszorosan igaz. Undorító ugyanis, ahogyan PS3-on fut.

    A játék elejével nem volt gond, azonban ahogyan észrevettem, minél előrébb vagyok, annál jobban szaggat. Most ott tartok, hogy egy-egy fast travel után van, hogy újra kell indítanom a gépet/játékot, annyira lecsökken az FPS szám. Ez alatt nem azt értem, hogy kicsit szaggat, hanem azt, hogy a betöltés után a képernyő kivilágosodása is 1-2 FPS sebességgel zajlik, és mire kijutok a menübe, az is több másodperc (mivel nem fogja fel a játék, hogy megnyomtam a gombot). Amikor csináltam a kaszinós küldetéseket, és beléptem az épületekbe, a Forced Conversationök megkezdésére nem ritkán kellett 15-20 másodpercet várnom, mivel addig tartott, amíg a karakterem ránézett a biztonsági őrre. Ezután volt esélyem kilépni, hogy utána mindent normálisan folytathassak (a következő háromnegyed-egy órában).

    A netet bújva azt találtam, hogy a hiba nem egyedi, hanem a játék annyira telepakolja a PS3 memóriáját, hogy a forced clear (tehát újraindítás) az egyetlen megoldás.

    “A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

Új hozzászólás Aktív témák