Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    Topikgazda

    válasz Sirandrish #64509 üzenetére

    Ilyenek vannak, párszor már én is megszívtam, más játékokkal.

    Borderlands, amikor is több mint száz óra veszik csak azért kárba mert egyszer mertél menni, online, és ez úgy össze zavarja az egészet, hogy egy trófeát nem tudsz megcsinálni. (nagy szerencsémre save-editorral gatyába tudtam rázni, de ne tudd meg mennyit káromkodtam előtte, amikor tudod hogy mindent megcsinálsz, van egy jó karaktered, és látod hogy a legelső misszió be van bugosaodva, és nem tudod az istennek sem leadni.)

    GTA-5-ben egész nap gyűjtögettem kb 8-10 órát masszívan, aztán másnap olyan mintha semmit nem csináltam volna.

    Crysis 3-ban, mikor plusz másfél végigjátszást újra kell kezdeni, mert a képességeidet nem tudod kimaxolni, mert egy fejlesztő csomag elveszett, sehol nem találod, és kezdhetsz mindent elölről(keresésre rászánsz több órát). Majd újra nekifutsz az egésznek elölről ami úgy 8-10 óra...

    Battlefiled 3-amikor megcsinálod a feladatot már 50x és nem adja be a trófeát, előtte persze idegesítő vodeó ami elnyomhatatlan.

    Ratchet & Clank-mentése rendszere is egy bughalmaz, itt is több óra játékidőm veszett kárba mert nem volt hajlandó betölteni egy játékmentést, még szerencse, ahol lehet ott több mentést csinálok, de meglehetősen felbosszantott ez is, és kellőképp elvette a kedvem.

    Tegnap is belefutottam egy bugba, BF4-ben, ez is idegesítővolt meglehetősen, feladat nagyon egyszerű volt, online játék során, egy kőr alatt adott pályán ölj meg 5 embert légijárművel, megöltem, 6 embert még sincs trófea, írták is hogy hibás ez a trófea is. Próbálom újra persze utána az istennek nem megy aztán jönnek olyan játékosok akik itt töltik szó szerint az életüket, nem hogy járművel, de semmivel nincsen esélyed ellenük. Lehetséges mikor újra sikerült összehozni a feltételeket több órát is eltöltök vele, és mocskosan bosszantó tud lenne hogy egyszer már sikerült, de kezd elölről, mert egyszerűen igénytelenül van megírva a trófea, és egy bugtenger az egész játék...

    Teljesség igénye nélkül párat leírtam én is, amúgy mikor átfutom a végigjátszásokat, minden másodikban találni figyelmeztetést hogy egy a trófea hibás, az, szóval egy híg fos az egész.

    Hogy, a problémádhoz is hozzászóljak, és ne csak "siránkozzak" problémádra három megoldás van:

    -újrakezded
    -save editor már ha van ehhez a játékhoz (ebben kedved szerint tudod szerkeszteni mi az ami kész, mi az ami hiányzik)
    -más játékos mentését teszed be magadnak aki hasonló játékállást birtokol mint te

Új hozzászólás Aktív témák