Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxxenergie
senior tag
válasz maxxenergie #56043 üzenetére
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogy mi lehet a Slim PS3-om (kontroller) baja, mert istenért sem akar működni egyik sem. Rég használtam 1-2 hónapja, most elővettem, de nem kapcsolt be egyik eredeti kontroller sem, gondoltam lemerült, így töltöttem pár órát. A töltőn mindkettő működik rendesen (USB-n van kábellel) ahogy leveszem semmi .... Előszőr azt hittem a kontrollernek van baja, mondom megpróbálom a másikkal is dettó ugyan ez a helyzet az sem megy csak ha össze van kötve a töltő kábellel a géppel de így nem buli..
Próbáltam a másik USB-ről is tölteni, gondoltam hátha ott van a baj de ez sem segített mondanom sem kell.
Vezeték nélkül egyik kontrollert sem tudom bekapcsolni... nem vagyok egy nagy PS3-as a gyereknek vettem anno, így lövésem nincs mit merre hogyan kéne még csinálni
Nézegettem a beállításokat, menüt, frissítettem a rendszer netről, gyári alap beállítások visszaállítása a menüben stb.. de a helyzet maradt változatlan idáig jutottamMegköszönnék minden segítséget ötletet ezzel kapcsolatban minden új lesz számomra a témában sztem
Még annyi, hogy PC-re is köttem a töltés miatt gondoltam hátha ott sikerül és a PS a szar nem tölti ezért nem találják meg egymást ha igen mit lehet tenni. ?? Ahogy leveszem nem ég a Piros led rajta hátul ahogy régen 1234... stb.. aminek kéne, de a töltőn igen
Előre is köszi mindenkinek.
Kaptam segítséget de így sem megy, valakinek esetleg vaslami más ötlet. Azt vettem észre, hogy a bej. Logó után van valami üzenet melyben valami Console Doctor-t ír nem tudom mi de gyorsan eltűnik, ki lehet varázsolni mit akar, lehet köze a hibához
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Wuthering Waves
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Dolce Gusto
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest