Új hozzászólás Aktív témák

  • NeoExDeath

    aktív tag

    válasz ldave #53519 üzenetére

    Azzal egyet értek hogy a harcrendszer nagyon jól lett kialakítva, és a nagy szabadság is élvezetes volt. A Hunt rendszer is király volt, volt benne kihívás bőven. Az átvezetők nagyon szépek voltak a kor színvonalán, maga a játék viszont rettenet ronda volt szerintem, a full 3D terep az akkori hardver szinten nem működött igazán. A játék főszereplője egy vicc volt (szerintem inkább Ashe volt főszereplőnek nevezhető).
    A 13 ennek mintha pont az ellentéte lenne, teljesen cső játékmenet, viszont kidolgozott karakterek, sok átvezető, mozi, sztori. Kár hogy nem tudták összehozni az egyensúlyt. Nem értem hogy miért nem megy az mint a 7-8-9 részek esetében, hogy volt szabadság is, meg sztorival, karakterekkel dúsított lineáris játékmenet. Világtérkép? Kár volt elhagyni.
    Azt nem tudom hogy az XIII-2 és a LR milyen lett, de mivel a 13-at be sem fejeztem azoknak nekik sem kezdek :) Lehet hogy ott már javították a hiányosságokat egyébként.

    Lehet hogy kézikonzolon jókat alkotnak, azokat nem ismerem. A FF a kedvenc szériám volt a 90-es évek végén, 2000-res évek elején, de sajnos már el kellett fogadnom hogy már nem azt nyújtják mint régen.
    Az Enix előtt, a Squaresoft idejében csinálták a legjobb RPG-ket. Xenogears mond valakinek valamit?

Új hozzászólás Aktív témák