Új hozzászólás Aktív témák

  • Goldwin

    aktív tag

    "Bizonyára rengeteg PlayStation Plus-tag örül az előfizetés mellé járó ingyen játékoknak. Kiderült, hogy a gyártó kemény összegeket fizet a fejlesztőknek azért, hogy alkotásaik bekerüljenek az Instant Game Collectionbe.
    A PlayStation Plus-előfizetők körében elérhető Instant Game Collection hatalmas üzlet. Bizonyára többen feltettétek már magatoknak a kérdést: miként lehetséges az, hogy egy évesnél frissebb játékok lehetnek ingyenesek vagy olcsók a szolgáltatáson keresztül.
    A PlayStation fejlesztési menedzsere, Brian Silva az IndieCade rendezvényen ismerte el, hogy a Sony nem rest némi pénzösszeggel támogatni azokat a stúdiókat, hogy azok játékait egy hónapig ingyen vagy jelentős árcsökkentéssel kínálhassa a szolgáltatáson keresztül.,
    Bár a pontos számokat nem hozták nyilvánosságra, ám a Velocity 2X fejlesztőjének (Futurlab) illetékese elmondta, hogy több pénz üti a fejlesztők markát, ha az alkotás ingyenes lesz, s némileg kevesebb, ha jelentős árcsökkentéssel kínálják a PS Plusosok számára. Nyilván egy olyan sikercímek, mint a Far Cry 3, a Battlefield 3 vagy az Assassin's Creed 3 jelentősen csökkenti a Sony számláját, de a hatalmas érdeklődésnek és a befolyt előfizetési díjaknak hála bőven megéri neki a befektetés."

    Forrás: Gamekapocs

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák