Új hozzászólás Aktív témák

  • nokia párti

    őstag

    Nektek nem szokott lefagyni/újraindulni a gép a Last of us, alatt? Tegnap, vagyis ma hajnalban kezdtem el vele játszani, 2X újraindította a gépet, 1X pedig az XMB-ben fagyott le úgy, hogy nem reagált semmire sem a gép.
    Komolyan kérdezem szerintetek mégis mennyire használhatja ki a játék a PS3 "erejét" ? Szándékosan, fennt maradtam hajnalig, (mert most ráértem), hogy tudjak vele játszani, mert sejtettem, hogy grafikailag elég számításigényes játékról lehet szó. Ránéztem a köpönyegre 25 fok mutatott, ajtó-ablak nyitva volt, aztán bekapcsoltam a gépet.
    Vártam szokásomhoz híven 15 percet az XMB-ben addig is hadd melegedjen fel a gép,( és így is csökkenjen a gyors hőtágulás) aztán lemezt beraktam, és izzítottam a játékot. Kb.15 perc játék után bekapcsolt porszivó módba a hűtés, tehát jóval hangosabb volt a kelleténél, mondom a jó kurv* anyádat. Aztán vártam még visszakapcsol a ventilátor fordulatszáma, addig felállítottam a gépet, és közelebb húztam az asztalt amin van a PS3 az ablakhoz, és kinyitottam csutkára az ablakot is. Játékot újra elindítom abban a hitben, hogy most már hátha, nem kapcsol fel a hűtés porszívó módba, úgy kb. 40-50 perc után, ismét porszívó mód activated.
    Hihetetlen mondom, ilyen nincs bammeg. Most komolyan 100%-on pörög a gép alatta vagy mi a franc?
    Tényleg gyönyörűen kidolgozott a játék, de kövezzetek meg érte szerintem egy Uncharted 2 is simán hozza ezt a szintet. (tudom a hardver erősen korlátoz) Lehet, hogy a Last of us, még az Unchartedek-nél is jobban megdolgoztatja a gépet, szerintetek van ebbe valami? Mert azért az Uncharted 2-3 alatt ezt nem csinálta, hogy bekapcsolt porszívóba 24-25 fok és nyitott ablak mellett. 2 hónapja lett újrapasztázva MX4-el a gép, egyébként tényleg nem volt nagyon jellemző ez a porszívós faszsága, még a God of war 3 és az Uncharted 2-3 alatt sem.

    Bocs mindenkitől, hogy regényt írtam erről, meg, hogy ennyit agyalok ezen, de nem szeretném, hogy ez miatt pukkanjon el a jó kis 40 GB FAT szörnyem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák