Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz supercow #40054 üzenetére

    Autósokat nem szereti vagy nem köti le?! Vagy az téged nem? Nem egy GT5re gondolok, az annak is fejfájást tud okozni aki érti is a dolgát...de egy Dirt3 látványban szép nagyon, kezelhetőség adja magát... élvezetes és látványban tetszene neki. Amíg beletanul ugye van benne auto fékrásegítő stb...szóval fokozatosan tudod neki nehezíteni úgymond amíg eljut az ,,alap" irányításhoz. Közben változatos pályák, kocsik stb.

    Ha nem autós akkor én pl párommal a Rachet &Clanket toljuk.... plusosként szedtem le nem olyan régen, de ha nem vagy plussoz is érdemes beszerezni. Élvezetes...épít a csapatmunkára nagyon, de nem nehéz...jó vannak szivatós részek, de pont én páromnak is az a baja, hogy együtt a 2 analóg még nehézkes neki....de itt igazán nem kell csak a bal a mászkáláshoz.... kamera megy magától. Mi nagyon jókat játszunk vele..mutass neki youtube videókat...döntse el ő... Rachet &Clank All4One.

    Vagy ha szereti levezetni a gőzt...és élőben nem de elméletben néha behúzna neked 1-2t :D akkor Soul Calibur vagy Tekken vagy Mortal Kombat??

    [ Szerkesztve ]

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák