Új hozzászólás Aktív témák

  • erahurka

    félisten

    Sziasztok!

    Tavaly nyár eleje óta van ps3-am és egyszer kicseréltettem már, de nem sok javulást tapasztalok.
    Először is, sok játék akad rajta, mindkettőn, és ugyanúgy. Nem tudom mi lehet a baj, talán a lemezekkel van valami. Pl. a Simpsons the videogame-nél minden átvezető szaggatott, és még a szervízben berakatták az cseregépbe, hogy megnézzük hogy megy, de ugyanaz a helyzet. Már a Fox logo is receg.
    Azt mondták rá, hogy HDMI-re optimalizálják a játékokat, és mivel én RCA-val használom, ezért akadhat. Furán hangzik. Szerintetek?
    A másik dolog ami nyugtalanít, hogy fura hangja van. Eleinte mindkét gép jól működött, aztán egyre hangosabban ilyen kerregés vagy nem is tudom mi hallatszik a gépből. Most még elviselhető de félek megind bedurvul majd mint a réginél. Sehol nem találok a hibáról semmit, lévén azt sem tudom mi okozza. Arra gondoltam, valami forgó alkatrész buzerál valamit, úgyhogy BD olvasó, merevlemez, hűtés lehet. A jelenség elég random, hol kerreg kicsit, hol nem, úgyhogy a hűtést kilőttem. Én a merevlemezre tippelek, mostanában figyelem a HDD ledjét, és eléggé szinkronban megy a dolog. Egyfolytában világít a led, és hallom ezt a hülye hangot. Talán az olvasófej mozog túl gyorsan és hozzáverődik a HDD széléhez?
    Remélem valaki tud megoldást a problémámra, előre is köszi!

    Még valami így a végén, youtube-on láttam hogy a gép elvileg ki tudja nyomatni magából a port, lehet ez megoldaná? És ez mennyire hivatalos megoldás lehet? Az a lényeg, hogy nyomva kell tartani a lemezkiadó gombot, és közben bedugni a tápkábelt, és akkor ilyen durva porszívóhangot ad ki a gép. Több videón is volt, nem hiszem hogy mindenki fake videókat csinál, bár ki tudja.

Új hozzászólás Aktív témák