Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Gebriel #23844 üzenetére

    Látom teljesen reménytelen vitázni veled, érveid nincsenek.

    Miért mondanék ellent magamnak? Leírtam világosan, hogy attól hogy valakinek nincs joga betörni a Sony-hoz, még nem menti fel őt az alól, hogy nem védekezett. A kettő szerinted hol áll ellentmondásban? Neked csak a személyes tárgyaid vannak a lakásban, amikkel kapcsolatban - már ne is haragudj - de rajtad kívül senkit nem érdekel, ha elviszi a betörő. A Sony viszont őrzi x millió ember személyes adatait, amiért felelni köteles és nem mutogathat a hacker-ekre, hogy gonosz, csúnya bácsik, miért törtek be, a fene a pofájukat. Neki kötelessége mindent megtenni azért, hogy a felhasználók adatai biztonságban legyenek és ezt nem tette meg, maga is elismerte. Ha ezt nem látod be, akkor szerintem hagyjuk is, a másik x millió ember már belátta, ebből van a balhé és emiatt lesz a Sony-nak hatalmas kiadása.

    "A bankkártyával való vásárlásnak bárhol, akár a Szigeten mi köze lenne az interneten megadott kártyaadatokkal :F"

    Ezzel csak arra akartam utalni, hogy a készpénz el fog tűnni, de látom, nem tudsz elvonatkoztatni. Én ahol lehet, kártyával fizetek és akármilyen hihetetlen, postán sem állok sorba már sárga csekkel elég régóta.

    "Hogy miattuk plusz költség merül fel, és azt magukra vállalják természetes, de attól még nem a SONY a szemét hanem az aki a kárt okozta."

    Most megint kezded elölről?

    "Hogy nincs magyar Store az igen gáz, de jééé lehet venni feltöltőkártyát. Hoopppp ;)"

    ...és hoppp, milyen jól elbukta most pár ezer user azt a pénzt, ami esetleg a wallet-jában maradt és a gonosz hacker-ek adott esetben lelopták róla. Meg milyen jól is tudott vele rendelkezni az elmúlt egy hónapban, ugye? Csakmert még az sem tisztázott, hogy mi lesz ezekkel az összegekkel, amiket esetleg így nyúltak le és nem igazolható, hogy a leállás előtt a user költötte el, avagy helyette az adataival visszaélve a hacker, ugyancsak a Sony fantasztikus védelmének köszönhetően, hogy még egy nyamvadt IP-szűrést sem alkalmaz, ami észlelné, hogy adott esetben a profilomat másik kontinensen használják, mint ahol én szoktam.

    "Maradjunk annyiban, hogy Te sem olvasol, csak írogatsz, nem kell messzire menned. Itt a PH-n igen csak nem 15 éveseknek a véleménye ez, sőt a PlaystationCommunity-n sem nagyon sok a 15 éves."

    Még jó, hogy pont én linkelek cikkeket, amiben ugyanezt írják le, amit itt leírtam. A PS Comm-on nincs sok 15 éves? Na ne röhögtess már, az átlagéletkor sem éri el a 20 évet! Az meg, hogy ebben a topicban sok a fanatikus, elvakult Sony hívő, aki még most, hogy ellopták x millió felhasználó személyes adatait is azt hajtja, hogy a Sony teljesen ártatlan és nem tehet semmiről, az régóta nyílt titok, nem változott itt sem semmi.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák