Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz f27 #13849 üzenetére

    Nagyon súlyosan el vagy Te tájolva! Ki mondta neked, hogy attól, hogy a PS3 játékok BD-n jelennek meg, még tele is van a lemez? Elmondanám, hogy BD-ből is többféle kapacitású létezik és jellemzően a PS3 lemezeken sincs több adat, mint az Xbox DVD-jén. Férne még rá persze, de több, mint félig üresek a lemezek. Alapvetően azért is hülyeség, amit mondasz, mert a multiplatform címeket egyidőben fejlesztik minden platformra, ugyanazok a textúrák kerülnek minden verzióba, csak nem mindegy, hogy az egyes gépek milyen felbontásban tudják megjeleniteni, illetve, hogy tudják-e alkalmazni pl. a csak DX alatt működő effekteket.

    De még ha igazad is lenne (nincs), akkor mivel magyarázod, hogy ugyanaz a játék, ami Xbox-on is 720p-ben fut és mezei DVD-n jelenik meg, az miért néz ki jobban és miért fut jobban az Xbox-on?

    Azon meg sírva röhögtem, hogy optikai csalódásról beszélsz, meg hogy a fullHD felbontás elrejti a hibákat. Aha. Láttál már olyan grafikát PS3-on amit a Crysis nyújt PC-n? Nem hinném és tudod miért? Mert a PS3 már 720p-n összeszarná magát már pusztán a textúraméretektől, ugyis sehol nem elég hozza a videómemória. Attól gyönyörű a Crysis magas részletezettség mellett, hogy olyan textúraméreteket használ, hogy ihaj. Érdekes módon az sem BD-n jelent meg PC-re, mégis igen brutális. Egy COD sem telepít többet 15 GB-nál a DVD-ről, kicsit mégis kraftosabb PC-n.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák