Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyo1111

    csendes tag

    Sziasztok!
    Eddig nem nagyon foglakoztam azzal, hogy netre kössem a PS 3-at. Aztán hallottam a media serever-es dolgokról és rögtön felkeltette az érdeklődésem. Meg is próbáltam beállítani a netet a PS3-on, de mindig megszaggata a netet. De nem csak PS3-on szakadt meg hanem a routerre (Linksys WRT54G) kötött többi gépen is. Erre sikerült megkapni a választ és az alapján be is állítottam a dolgokat a PS3-on, de még mindig szaggatja a netet. Aztán tegnap sikerült rájönnöm, hogy csak akkor szaggat ha a Media server enable a PS3-on. Így viszont ugye lőttek a számítógépről való feliratos filmek nézésének. :( Ha disable állítom a Media server-t a PS3-on akkor minden rendben, de abban a pillanatban, hogy bekapcsolom megszakítja a netet. Utána helyre áll és működik minden rendesen aztán ha valamit le akarok tölteni Playstation Networkről akkor is megszaggatja a netet. Ez igaz Connection Test-re is. Ha le akarom futtatni akarom valahol az UPnP környékén elszáll. És természetesen ha a media server enable akkor a PS3-m minden bekapcsolásnál megszakítja minden hol a netet egy pillanatra. Érdeklődni szeretnék, hogy másnál is jelentkezett-e ez a probléma és ha igen akkor mi lehet a megoldás rá?

    A Roteren a Internet Connection Type Automatic cofiguration DHCP (mert ugye a UPC nem ad statikus IP-t) és a DHCP szerver disable. A port forwarding-ban megnyitottam a TCP 80, 443, 5223, 9293, 10070-10080 és UDP 3478, 3479, 3658, 10070. A DMZ disable az MTU automatic és az UPnP enable.
    A PS3 kábellel csatlakozik a routerhez. A fix IP 192.168.1.25 a DNS és Gateway a UPC-től kapott. Az MTU automatic, a Proxy dont use, az UPnP enable.

    Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák