Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz [HUN]-Kisa #15464 üzenetére
Szia Kisa
Nagyon fainos lett a kép!!! GRAT
Viszont privátban írtál nekem kb hatszor és kiemeltem kb háromszor h meddig lehet, nézd meg Nyugi beleférsz még.
Amit meg nem ratkál a képre, azt is írtam privátban A képre kell a játékbeli felhasználóneved valahova.
Amúgy meg ami még kell, azt is írtam:
"A karácsonyi az nem karácsonyi, hanem hivatalosan szezonális. Magyarul valami teles háttérképet kell csinálnod és azt feltölteni valami képmegosztóra majd küldened egy hozzászólást EBBE topicba. A hozzászólásban fel kell tüntetni:
Account name: magyarul a felhasználóneved
Title of entry: a kép/bejegyzés neve --- valamit meg kell adni
Link to pic: ide meg a kép linkjét kell berakni.
Ez a feladat viszont most vasárnap este 20.59-kor zárul."Remélem így már rendben leszel
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
PaJa1
őstag
válasz [HUN]-Kisa #15464 üzenetére
dehogy fordítom le az egészet, arra ott a gép. De a gép helyetted nem tudja az informáciot a képernyőről a fejedbe továbbítani!
Elég ha csak megnézed a minta képet... azon már látszik a különbség
Must include your character/account name somewhere on image so we know who it belongs to when we're looking at it -dikmá ez is kritéruim, mikvannak
A képen rajta kell lennie acc vagy karakter névnek. Baromi nehéz egy sorral a felsorolás után is elolvasni a következő sort!?Szerintem a szavazós témáról meg annyit, amennyit szerintem egy webfordító is kinyög magából. a forum GSek megszavazzák a top 5öt.
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
Új hozzászólás Aktív témák
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest