Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Draco-
csendes tag
válasz quadroracer #26250 üzenetére
Bizony de ez a szavazás is érdekes lesz mert most is volt olyan szavazat ami már nem játszó régi játékos nevében volt,valaki beregelte a levelbe csak azért hogy látszódjon hogy játszott vele.Pedig nem.
-
wazup86
tag
szégyen aki ilyet csinál, kitiltanám mindkét játékból!
PT nick: [-HUN-]WaZuP[Hun] Level-R nick: [-HUN-]WaZuPrO
-
erdol
senior tag
válasz _DarkDevil_ #26252 üzenetére
Igaz sajnos ez a helyzet.
Nem is szavaztam sehova nem találtam fair-nek.Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
-Draco-
csendes tag
Levelben már a japcsik is nyomják!3-400-as pinggel.
Szép volt aeria... -
Attka85
tag
sziasztok skacok! nem tudom miért van, de a level menüje brutálisan szaggat, ha sok szoba van és a chat panel nomeg a zene megy... ráadásul kifagyott tegnap 2x betöltésnél is...pedig 3 napos a rendszerem, mindenféle vírusírtóval ellenőríztem, formáztam a rendszerpartíciót is...szóval nemértem miért van ez, pedig a CPU csak 60-70% között inog végig, ha nem hazudik a TaskManager...a Memóriámból is szokott maradni 300-500 mega körül...lapozófájlom is engedve van a rendszer belátása szerinti beállításra 10Gigás partíción...a vidikari lehet a ludas, de akkor szaggatna a játékban is, pl wangan símán megy 2-en, de máshol is csak akkor van akadás, ha valaki rescuézik, meg terepet rendez...ha mindenki normálisan köröz, akk nincs akadásom......ha valaki tud adni valami tippet nem vagyok alapvetően egyik játéknak sem ellensége, de ami a PT-ben jó, az levelben xar, és fordítva is, szóval nehéz a döntés, de most JELEN állapot szerint egy picivel talán a level a jobb, de sok a hibája még mindig...talán direkt ilyen- nem fogok szavazni már egyikre sem, megvárom a PT-frissítést is, úgy testvéri, fair.Kijárna már neki is valami már 2 év leteltével........no meg vagy IP engedélyezés mindenkinek, vagy reklámhadjárat kellene, mert canada, usa, M.O. azért jó nagy embertömegek gyűjtőhelye, csak ki kéne használni, reklámozni a PT-t, TV-ben, újságban, Neten(myvip, iwiw...) na ennyi kb a véleményem, aki eljutott eddig a szöveggel, annak elismerésem és üdvözletem!
Nino ThomaSSon / Ati V - El N1no - (pCars/Assetto) PT/Level-R nick: ::El_N1No:: , THOR csapat, régen Hungarian Online Team, !HOT! - http://www.attka.eoldal.hu-------
-
Amur
addikt
válasz Attka85 #26257 üzenetére
én tegnap is nyomam este 22től hajnali 2ig,minden gond,szaggatás,fagyás nélkül.nem tudom mi lehet a gond.nálam megy rendesen.megcsináltam az 1000 clean sector eventet a GTcarért
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
PaJa1
őstag
válasz hugoagagyilo #26259 üzenetére
Olyan is van, hogy pálya betöltés közben áll le a rendszer, kb 5 percig várunk...
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Amur
addikt
igen helyesbítenem kell,ma nekem is belassult,majd kilépett a login képernyőre.belépés után pedig iszonyat lassú volt.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
wazup86
tag
egész Európa oda jár fektethetnének kicsit az ilyen dolgokba is
-
Attka85
tag
a másik nagyobb bajom, hogy hiába nyomtam kb 20 PD-t nem kaptam meg a 10-ért járó 10k xp-t... de ez nem az első ilyen... a kilómétereimért sem kaptam meg... nemtom mér van, lehet rossz a karmám ideje valami kabalát használnom végre, hátha változik a szerencsém na mind1 pííssz!!!
Nino ThomaSSon / Ati V - El N1no - (pCars/Assetto) PT/Level-R nick: ::El_N1No:: , THOR csapat, régen Hungarian Online Team, !HOT! - http://www.attka.eoldal.hu-------
-
Amur
addikt
válasz Attka85 #26263 üzenetére
ha kijelentkezel(vagy kidob a szerver),akkor nullázodik az event,és kezdheted elöszőr!
Én a 125-ös comboval jártam kb.egy hete úgy hogy 3x csináltam meg.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
PaJa1
őstag
Bakker egy huzamban kell azokat csinálni?
Úgy értem egy bejelentkezés alkalmával kell teljesíteni?
Ezt miért nem láttam sehol kiírva?!Akkor az 1000 Clean sectort se fogom megcsinálni. Tegnap csináltam úgy 500at, ma is annyit kéne, de nem, az egészet
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Amur
addikt
válasz SylarHUN #26266 üzenetére
persze hogy több versenyen,de egy bejelentkezéssel! egy logout,vagy egy szerverleállás után már nullázodik!! Ezt Laca is megerősíti! (korábbi hsz.)
-
PaJa1
őstag
válasz SylarHUN #26266 üzenetére
Tudom... egy versenyen nem is lehet 1000 szektort csinálni.
Talán EDRen lehet a legtöbbet összeszedni 1 futam alatt, 10 szektor van a pályán. És tegnap panamával 16 kört tudtak állítani.
-
Bazzzs
senior tag
Mianiak túl sok krimit néz?
Idézek:
"My calculated guess is that infectus had everyone connect to the beta server to collect people from EU etc's usernames and IP's. Then when they saw those usernames connect to live with a US IP, they knew straight away for a fact that those people were using vpn's. They collected a list of IP's and in turn blocked them. [...] There was something not right about the open beta, I sensed there was something suss going on before it was even announced to the community. I don't trust infectus one little bit. They are nothing but snakes in the grass. They will give you candy laced with poison."
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
PaJa1
őstag
válasz Bazzzs #26270 üzenetére
Hónapok óta nem találja a gyógyszerét.
Nekem is elegem van belőle.(#26269) bix-
Jókor írod Volt még 20 perc az eventből
De igen én is mentem rajta és nekem 4 percre jött ki a 20 körös. 12 mp köröket mentem.[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
Nekem ma kb 5 MP alatt meglett volna a WGT autó!
Az összes mai eventet (50 tiszta szektorm 5 PDt, nyerj 5 versenyt) egyből beadta!Elértem az 1. szektor végére kocc nélkül, jött az üzenet, hogy megcsináltam a clean sectoros eventet, megnyertem az 1. versenyt, jött hogy megcsináltam a verseny megnyerős eventet, csináltam 1 PDt és jött az újabb gratuláció...
Ha tegnap is ilyen lett volna 1 szektorral megvan a WGT Wizz... Valami elromolhatott :sNeveztem a Cobra kupába, persze a legnehezebb csoportba kerültem Legalábbis azt hiszem. 2 KinGs, cmoi, Taich :s
-
quadroracer
tag
Beta hirek:
Sziasztok!
Kb 1 het mulva ujra megnyilik a beta szerver. Szeretettel varunk minden kedves regi es uj tesztelot. Ismet uj featureokkel talalkozhattok, remeljuk elnyeri a tetszesetek.
Tovabbi hirek, aktualitasok a beta oldalan:Koszonjuk a figyelmet!
Invictus QA
PT: Laca 2 (Hun); Level-R: Manji Takeshi
-
SylarHUN
senior tag
-
hugoagagyilo
tag
válasz quadroracer #26274 üzenetére
Frissül a multkori béta magátol vagy le kell szednünk ezt a verziót amit linkeltél?
[ Szerkesztve ]
http://obhunracing.com
-
quadroracer
tag
válasz SylarHUN #26275 üzenetére
Az updater ami fent van es eddig is hasznaltatok jo lesz. En azt ajanlom hogy majd akkor frissitsetek amikor indul a teszt.
A biztonsag kedveert mondom ezt, nehogy valami adat kavarodas legyen, mert ami szukseges a teszthez kliens, az csak a nyitaskor kerul fel. (Szoval az addigi frissitgetes csak felesleges adatforgalom lenne nektek)[ Szerkesztve ]
-
quadroracer
tag
válasz hugoagagyilo #26276 üzenetére
Igen frissulnie kell majd!
-
hugoagagyilo
tag
-
Gaz 78
aktív tag
válasz quadroracer #26277 üzenetére
Világosság!Köszi a gyors választ!
-
wazup86
tag
válasz quadroracer #26274 üzenetére
hu de jó
és akkor most ez PT-nek megy?PT nick: [-HUN-]WaZuP[Hun] Level-R nick: [-HUN-]WaZuPrO
-
wazup86
tag
lecsúsztam a kocsi nyerős eventről
remélem lesz megint ilyen.PT nick: [-HUN-]WaZuP[Hun] Level-R nick: [-HUN-]WaZuPrO
-
milomi
tag
Sziasztok PT be mit jelent az hogy .. a Blood klán már rég könyörgött hogy lépjek be hozzályuk , be is léptem.. erre minden játéknál olyant ir ki az RP alá hogy TAX + 15 % .. erre oda is kiir pl 2-500 Rp közti összeget én anyival kapok kevesebbet . ez miért van ??? mert ha ez a banda javára megy inkább kilépek...lehet ! köszi választ !
NFS World Nick Ewing1987
-
hugoagagyilo
tag
válasz SylarHUN #26287 üzenetére
Remélem a bétában lesznek ilyen irányu fejlesztések,mármint a felhalmozott csapatkassza okos jó elköltése végett.A LevelR ben legalább már ha saját eventet rendezünk vissza lehet forgatni nyereményként némi pénzmagot.Igaz itt meg már nincs adó.
-
Creative997
őstag
válasz wazup86 #26289 üzenetére
Igen, minden szintnek van 3 alszintje és ha növeled őket, nő a befogadóképesség
Available members and bonuses
HQ 1: 8
upg1: 10
upg2: 12
upg3: 14
5% XP/RPHQ 2: 16
upg1: 18
upg2: 20
upg3: 22
7,5% XP/RPHQ 3: 24
upg1: 26
upg2: 28
upg3: 30
10% XP/RPHQ 4: 32
upg1: 37
upg2: 42
upg3: 47
12,5% XP/RP[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
wazup86
tag
válasz Creative997 #26290 üzenetére
aham köszi, hát remélem lassan elkezdi fejleszteni a főnök Level-R-ben.
-
quadroracer
tag
válasz hugoagagyilo #26288 üzenetére
Haaat... erdemes lesz csapatoknak felnezni a betara.. lesz egy ket ujdonsag
Remelem sokan leszunk, es tobb csapat is lesz. Mar nagyon varom az indulast...[ Szerkesztve ]
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérésem nagyon fontos majd leírom azt is, hogy miért kell megírnotok, hogy merre laktok most nincs annyira sok időm!
Az lenne, hogy mindenki írjon egy privát üzenetet nekem, hogy tudjam már meg ki lakik Budapesten vagy Budapesthez közel!
Nagyon szépen kérek mindenkit!
Aki budapesti vagy kB 50 km re lakik Budapest-től!
Kérek még egyszer mindenkit írja meg!
Köszönöm előre is
NAGYON FONTOS!
Üdv: Töki[ Szerkesztve ]
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
PaJa1
őstag
A Bétára valószínű összeáll egy javított, bővített verzió a magyar nyelvi csomagból. Kérnénk a visszajelzéseket az erre kialakított témába, ahogyan már eddig is tették páran.
Kisa,
ha porszívó-ügynök vagy akkor inkább kihagyom[ Szerkesztve ]
-
hugoagagyilo
tag
válasz quadroracer #26292 üzenetére
Zsííííííííííííírrrrrrrrr Mit mondjak most már mi is várjuk de rendesen!!!!
-
hugoagagyilo
tag
Nem Kisa nem porszivó ügynök
Egészen másról van szó.Talán nem fog rám megharagudni ha elmondom.Apukája egy rockzenekar szólógitárosa.Egy nemzetközi tehetségkutató versenyen vesznek részt a zenekarukkal,2 elődöntőn vannak túl A másodikra Kisa meghivására mi is elmentünk Dark-al és nagyon jóléreztük magunkat.Mondjuk alap a rockzene szeretete Nem mellesleg nagyon jól játszanak. Most jön a harmadik elődöntő és utána a döntő.Az elődöntők ugy zajlottak zajlanak hogy a közönség szavazza továbbjutásra a zenekart,mivel ők Tokaj környékéről jönnek olyan hatalmas szavazótábort nem tudnak magukkal hozni.Ezért szerette volna megkérni aki pesti vagy környékbeli jöjjön el 28-án este a Diesel clubba halgassa meg és döntse el kézfelemeléssel,hogy meg érdemli vajon az ECHONALD a döntőbejutást.Szerintem nem fog csalódni aki eljön,és egy péntek esti kikapcsolodásnak tökéletes program.Ja és még valami személyesen is megismerhettek pár játékost "DarkDevil"
"Töki" alias "Kisa" ,"Bix" valamint "Hugó" biztos ott lesznek.[link]Bocs az off-ért.
Üdv :Hugó
[ Szerkesztve ]
-
wazup86
tag
gondolom Level-Rben ezt az 1000méteres jump eventett, class1 car-al nem lehet megoldani? :S
-
PaJa1
őstag
válasz wazup86 #26297 üzenetére
Simán megvan akármivel, még targoncával is.
Ausztrál vagy Új-Zéland pályái vagy Johannesburg vagy Kidney.28-án ha rá fogok érni és még szóltok is előtte, mert elfelejtem, akkor megnézem mi fán teremnek
-
Amur
addikt
válasz wazup86 #26297 üzenetére
dehogynem.csak idő kérdése.nem tudsz akkorákat repkedni,de meg lehet!
ajánlom a Mud-ot(nemcsak az ugratók,hanem a dombok,gödrök miatt.).elég sok eventet csináltam meg Lionnal,mikor kezdtem.Más:értem miért értetlenkedett a klánfönök amikor az adóról kérdeztem.(chatben keresett meg hogy csatlakoztam,én meg kérdezősködtem a feltételekről),az is világos így már hogy miért írta hogy nem kell semmit fizetnem,viszont több RP-t kapok ha belépek.
Hol tudom megnézni hány% bonust kapok a klánom után?
King of Kings klán( Paja csapattársa lettem).Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
wazup86
tag
ja jó tényleg Johannesburg nagyon alkalmas 6kör alatt meg volt
más:
Am azt vettem észre, hogy elég sokan nem tudnak játszani Level-Rben, lökdösődés szinte egyfolytában, de ha azt nem nézem még akkor is.
hiába van egyeseknek fullos class1 kocsija általában lion, akkor se tudja vezetni, class1 wizz-el 2es szintre felfejlesztve nem egyszer nyertem
Holnap fullos lesz juppi!
Aztán beruházok egy class3-as H astra koppintásraPT nick: [-HUN-]WaZuP[Hun] Level-R nick: [-HUN-]WaZuPrO
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest