Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wazup86
tag
meg van a 140méteres ugrással a baj a brodways 4en ,ha 1x megcsinálom,és még egyszer aktiválom azt a feladatott,nem csinálja meg, ki kell lépnem a loginbe hozzá:S
PT nick: [-HUN-]WaZuP[Hun] Level-R nick: [-HUN-]WaZuPrO
-
lacimenethil
csendes tag
ez csak bétában van? mert nekem tök máshogy van ez az indító nincsenek zászlók
-
wazup86
tag
válasz lacimenethil #25254 üzenetére
igen csak ott.
-
wazup86
tag
kérdés,ha PT-ben két nicked van és egyszerre vagy bent mindkettővel,az ugye nem baj?
-
wazup86
tag
válasz hugoagagyilo #25259 üzenetére
nem is tudom az egyik áll, a másik meg mozog
-
lacimenethil
csendes tag
Thunder alleyben az alacsonyabb RPM-en kevesebbet fogyaszt?
Megéri egyáltalán spórolni a benzinnel és kevesebbszer kiállni ? -
Viper26
nagyúr
válasz lacimenethil #25261 üzenetére
Miért ne érné meg?
Akár 2-3 körrel később kiállni elég komoly taktikai előnyt jelent szerintem.S23 | Garmin epix™ Pro
-
PaJa1
őstag
válasz Viper26 #25262 üzenetére
Szerintem is.
De csak akkor ha ez a többiekkel összehangolva történik. PL hiába mész te 11 kört amikor mindenki kiáll tankolni a 9.ben ők simán le fognak lépni mert lesz kivel, kihez beállniuk draftolniA probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
erdol
senior tag
Most első felindulásból úgy gondolom ezt a bétát abba is hagytam.Amennyiben a játék is ghost off lesz akkor azt is.Nekem nem hiányzik hogy azért mert nem ott fékezek vagy lassabban reagálok lebunkózzanak.Engem is kilöktek már mégsem szóltam vissza senkinek ilyen hangon!
Viszlát!Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
erdol
senior tag
válasz wazup86 #25268 üzenetére
Nekem nem azzal van bajom ha nekem jönnek hanem azzal ha lebunkóznak azért mert elrontok egy kanyart és valakinek neki megyek.Nyomtam a sorryt mást nem tehetek.Azért voltam 4. mert előtte engem is meglöktek,előfordul mentem tovább.Az illető utána beállt a repülő belsejébe hogy ne tudjak elmenni mégsem bunkóztam,pedig az szándékos volt.
Hugó:meg fogod tudni...Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
Terkk
tag
Én nemtudok CTF-ni mert állandóan elszedik tőlem a zászlót a fél pályárol meg hozzám se érnek de ÁLLANDÓAN MINDIG MINDENKI pedig nagyon szeretem a CTF módot és így alig tudok vele rendesen játszani, mitől van ez? lassú a netem gondolom én, 2 megás csak azért van ez hogy mindenki elveszi rólam a zászlót hogy hozzám se ér?
~~~~~~ UK
-
wazup86
tag
valószínűleg a net miatt, de akikkel játszol ők szoktak-e esetleg ugrálni előtted a kocsival? vagy ha ismerőssel játszol kérdezd meg tőle, hogy te ugrálsz-e ő előtte, mert ha igen, akkor tuti net miatt van. bár 2 megának elégnek kéne lennie, ha nem szakad.
-
JetiRulez
őstag
válasz Viper26 #25273 üzenetére
A CTF nálam is kissé bajosan fut, pedig nekem sincs rossz netem, szerintem csak bugos.
A holnap 4 óra pedig nekem megfelel, ha senki sem fogja befoglalni a gépet. Volt, hogy vártunk 5-10 percet kezdés előtt, de nem volt rajtunk kívül olyan pihent agyú, aki levezetne 60 kört.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
wazup86
tag
kezdtem egy új nicket most vagyok 8as szintű, kis wizz-el tiszta vagánynak érzem magam kékég szín kis vagány body megcsinálva, el is felejtettem milyen is volt kezdőnek lenni, nagy élmény
-
bakosgabor57
őstag
A hirtelen felindulásnak van egy olyan jó tulajdonsága, hogy gyorsan(mondjuk mára) el is múlik. A tettesnek is ilyen hirtelen felindulásból szaladt ki a kezéből a mondat, neki is elmúlt. Remélem nem gondoltad komolyan, és látunk még.
Egy abszolút tiszta előzést ghost off-ban(főleg a bétában, ahol szinte hely sincs) elég nehéz kivitelezni. Feltételezem, az előzés alapelveivel minden tapasztaltabb kolléga tisztában van.
Alapszabály, hogy mindig annak kell(jobban) vigyáznia, aki hátrányosabb helyzetben van. Ha valaki ezt betartja és csak egy kicsivel gyorsabb az előtte lévőnél, lehet sosem tud tisztán elmenni. Erre kéne a GHOST ON...[ Szerkesztve ]
-
erdol
senior tag
válasz bakosgabor57 #25277 üzenetére
Még nem aludtam egyet a dologra az majd most jön.Még most is azt gondolom amit írtam ha nem lesz ghost abbahagytam.A TA-t is azért hagytam abba mert voltak akik felhúztak meg állandóan kilöktek.45 vagyok,engem ne bunkózzon le egy siheder,aki 10 versenyből 9-szer az autóm hátulját nézi,vagy még azt sem.Én nem keresem a bajt általában,kerülöm a konfliktusokat.ha nincs ghost akkor konfliktusok mindig lesznek.Nem lehet megállni minden második kanyarban megbeszélni hogy most ki kit lökött meg,és akkor most ki menjen elől hogy igazságos legyen.Volt olyan amikor meglöktelek és utána elengedtelek ha jól emlékezem,szóval nem vesztünk össze rajta,utána megdumáltuk hogy ott én később fékezek de túl közel voltam.Így is lehet de nem ez az általános sajnos.Egyébként a mi szintünkön már egy előzés csak akkor lehetséges ha az első hibázik méghozzá elég nagyot.A jól betanult pályákon meg elég keveset hibázunk,az újakon többet.Így meg a gép dönti el a versenyt a rajtsorrend alapján esély sincs tiszta előzésre.Több mint két éve játszom ezt a játékot kevés kihagyással,nem mondom hogy nem hiányozna,de az idegeim fontosabbak az én koromban.Elnézést hogy hosszú voltam.
Szóval, FOREVER GHOST ON.Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
erdol
senior tag
Még egy gondolat.Ami most megy a bétával az lehet hogy a "beszoktatás".Jó hosszú ideig tart a teszt hogy mindenki megszokja a ghost offot.És lám működik a dolog mert többen vannak a bétában mint a pt-ben.Így ki a fene hiszi el hogy nekünk tényleg kell ghost.Nem akarok forradalmat de jön márc.15.....
Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
JackShephard
tag
Laca, téged kérdeznélek, mint az Invictus szószólóját felénk: lesz-e az AGE-nek eladott végleges verzióban ghost on vagy nem? Szerintem ez egy egyenes kérdés, a válasz is kérném legyen ilyen.
Ha nem, akkor csak az lenne még a kérdés, hogy miért nem? Nyilván nem a programozók felejtették ki véletlenül a betából.. ugye ezt senki sem gondolja.
Köszönettel[ Szerkesztve ]
-
quadroracer
tag
válasz JackShephard #25280 üzenetére
Kedves JackShephard!
A szoszolo kicsit tulzas, csak a beta tesztben vallalok egy kis reszt.
Ime az egyenes valaszom:
Nem tudok ra valaszolni, de sztem mas sem az Invictustol, ugyanis a kiadok dontik el mit kernek es mit nem. Tehat a kerdesedet/keresedet az AGE fele kell jelezni!
A beta pedig annyiban mas, hogy itt nem feltetlenul azok a dolgok kocsik/jatekmodok vannak engedelyezve amelyek egy kiadora jellemzoek, hanem azok amelyeket szeretnenk, hogy ti beta teszterek leteszteljetek/surun hasznaljatok, mert ezekre vagyunk kivancsiak.
Ez az en velemenyem, nem az Invictus-e, mert mas neveben nem beszelhetek. Remelem megfelel a valaszom, meg ha a kerdesedre feltetlenul nem is kaptal valaszt.Udv,
Laca
UI.: Az Invictus folyamatosan figyeli az igenyeket, szoval semmi sem lehetetlen.
PT: Laca 2 (Hun); Level-R: Manji Takeshi
-
JackShephard
tag
válasz quadroracer #25281 üzenetére
Köszi a gyors választ. Akkor azt hiszem, minden fórumozó nevében szeretném tolmácsolni a tesztelők kérését az Invictus felé:
Szeretnénk a GHOST ON módot is tesztelni!
Az eddigi verziók mindegyike tartalmazta ezt az opciót és igény is van rá, mint ez tapasztalható! Gondolom ez nem egy eget rengető kérés és nyilván kell hogy legyen a betának ilyen verziója, hiszen mint mondod a kiadó kérheti azzal is. (Kvázi, ha nem raktátok bele, akkor lehet nem veszi meg az AGE) Szóval egy "GHOST ON patch" szerintem mindenkit boldoggá tenne így március idusa felé. -
quadroracer
tag
válasz JackShephard #25282 üzenetére
Annyit tudok tenni ezugyben is, mint minden mas megfontolni valo jo gondolattal, hogy felhívom ra a feletteseim es a dizajn figyelmet. Tobbet en nem tudok tenni.
Tovabbi jo jatekot kivanok mindenkinek! Es keves ideget a regi motorosoknak!Udv,
Laca
PT: Laca 2 (Hun); Level-R: Manji Takeshi
-
Creative997
őstag
válasz quadroracer #25283 üzenetére
Vagy legalább beépített acélhorgonyt a titánköteleknek Mert másképp ezt tényleg nem lehet.
Biztos vagyok benne hogy lesz valamikor ghost on. Nem csak mi panaszkodunk hanem mindenki! Azt hiszem a bétával kapcsolatban én voltam az egyik első aki ki volt akadva ettől itt, nem is voltam bennt legalább másfél hete habár nem e miatt, de gondolkoztam kicsit és végülis ez csak egy béta. Tudom és teljesen igaz hogy akkor se lehet normális versenyeket menni (pláne eventeket!!!) így és jó hogy minél többen tesztelik és hogy egy igazi autóversenyzés ghost off-ban zajlik, de itt nem csak vérprofik hanem vérpistikék is vannak! Ahogy nepster mondja, az ismerősök között a hiba elmegy mert meg lehet dumálni később és nem húzza fel magát az ember mert ismeri a másikat, de a noob rammer, lagger kiscsírák ellen nem tudsz mit csinálni - már bocs -. Az egyik első bétás eventemen Serpentinen mentünk ami a kedvenc mapom és elég gyorsnak érzem magam ott, de cseszhetem ha az első kanyarba roncsderbiként beesik mindenki és a szerencsén múlik hogy ki hogyan megy tovább (állj vissza irányba, javíts mert rommá törtek, már buktál rengeteget) és hiába vagy piszok gyors ott, te mégis egy normális versenyző vagy és nem mész neki a másiknak mint a birka hanem vársz 2-3 kanyart amíg a másik ront vagy egyszerűen csak rossz íven ment, de ahhoz hogy az elejét befogd kevés az idő és lehetetlen a küldetés. Na mindegy, ezekkel mindenki tisztában van szerintem, nem is tudom miért írtam le
Szóval 99,9*% hogy AGE kérni fog on-t, ha nem tenné, akkor elbúcsúzhatna a játéktól szinte végleg!Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Viper26
nagyúr
válasz Creative997 #25284 üzenetére
Egyetértek a leírtakkal, még akkor is ha nem számítok a rutinosabb játékosok közé.Azt hiszem részben hozzáállás kérdése is, hiszen egy adott helyzetben még mindig jobb elvenni a gázt, mint olyan helyzetet teremteni, ami a verseny/event elvesztésével jár.Bár pontosan ez az amit a taknyosorrú vérpistikék nem fognak fel ésszel...
Pontosan ezért gondoltam rá, hogy jelszavazom az adott szobát, jelenleg ez lehet megoldás...
S23 | Garmin epix™ Pro
-
wazup86
tag
én általában Bétás versenyeken hátul végeztem, már az első kanyarba kiestem, mert kilöktek, aztán már be se tudom hozni és ez nem azt jelenti,hogy én rosszul veszem a kanyart, hanem mindenki máshogy veszi, és ezért nem feltétlen hibás senki, még ha első is voltam a kanyarban. és ezért kell a ghost on
-
Terkk
tag
ghost nekem is fontos lenne nélküle játszhatatlan lenne a játék számomra, mindig ghost onban játszom, párszor mentem ghost nélkül versenyt .,roncsderbi az egész sok kisgyerek a kanyart úgy veszi be hogy engem kilök a világűrbe a kanyar elején ő meg megy tovább normálisan..ghost nélkül énsem játszom tovább legalábbis versenyeken
~~~~~~ UK
-
Terkk
tag
válasz wazup86 #25271 üzenetére
ctf hez visszatérve, nem ugrál senkinek a kocsja sem, és az enyém sem már sokszor kérdeztem mástól de mégis 8kilóméterről leszedik rólam a zászlót már nagyon idegesítő hogy a kedvenc módom és alig tudok így nyerni, persze olyat is sokszor csinál hogyha nekimegyek a másiknak nem szedi le róla a zászlót érdekes az egész..
~~~~~~ UK
-
wazup86
tag
akkor nem tudom mi lehet, jó persze nekem is előfordul olyan,hogy azt érzékelem nem jött nekem és mégis elvette, de mondjuk én általában haverokkal zászlózok és nem érzékelünk nagy gondot vele, sőt jól megy,mert sokszor van olyan,hogy 1cm-re megyünk el egymás mellett és röhögünk egy jót,hogy majdnem..
-
JetiRulez
őstag
válasz Viper26 #25285 üzenetére
A rohadt mindenét, hogy kifagy a TA-ból a 40. körnél. Megyünk, megyünk, öcsémet kidobja a játék, fél perc múlva megjelenik a képernyő közepén a szerver választó ablak én meg nem látom tőle hova megyek, végül kijelentkeztetett a játék.
Nálad mi volt? Bent maradtál?
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
-
m3tr0
őstag
Helló ismét srácok.
Keményen küzdök a játékkal.
Egyre jobban megy,eddig a mai napon sikerültek a legjobban a versenyeim.
De, a tutorial-okból egyedül az elsőt sikerült megcsinálnom aranyra, a többi az egyszerűen nem megy..van,hogy pár méteren múlna,vagy amikor több tíz méteren...van,hogy esélytelen.
Nem tudom mit hogyan kéne csinálni,hogy az ember oda érjen...mind1 szerintem ezt kicsit elrontották.Kérdés: 35k-ért vegyek-e valami másik autót,vagy gyűjtsek tovább egy Cobra-ra?
Most egy Corus-szal tolom Stage1 minden ami teljesítménybe számít a motor az Stage2 -es.Nyertem ma egy Golf kocsit (7 napig használhatom) az mire jó?
-
wazup86
tag
kapni fogsz még jó pár golf kocsit, semmire nem való, max arra ha a haverokkal hülyülni akartok és rendeztek egy golf kocsi versenyt, bár nagyon lassú
gyűjts cobrára, aztán eldöntheted mire azt felfullozod,hogy milyen más kocsihoz lenne kedvedPT nick: [-HUN-]WaZuP[Hun] Level-R nick: [-HUN-]WaZuPrO
-
SylarHUN
senior tag
Meglepő!
Ma mentem néhány amcsi ellen és mindegyik külön kérte, hogy kapcsoljam ki a ghos-ot!
Akkor lehet, hogy innen fúj a szél! Lehet az amerikai játékosok nem szeretik a szellem módot?
Mindegyik nagyon rendes volt, ez meglepő, ha volt egy kis kocc máris elnézést kértek, sőt vissza adták a helyet ha én húztam a rövidebbet.[ Szerkesztve ]
PSN: Xbox:
-
nkarcsik
csendes tag
Tisztelt Hölgyem, kedves Nepster!
Az nem véletlen később fékezés volt. Fékezés nélkül csapódtál a kocsi oldalába, utána mindketten a kanyarív külső részét szegélyező korláton végeztük. Csak Te kedvezőbb pozícióban, ezért tudtál megelőzni. Azt hited, hogy egy "Oh, Sorry"-val el van intézve.
A csapat jelenlévő többi tagját is folyamatosan lökdösted, rendkívül erőszakosan és törtetően mentél aznap. Én elhiszem, hogy bosszantott, hogy egy hozzád képest sehol nem lévő kezdő - mint én - több körön keresztül előtedd csetlik - botlik. Érzésem szerint ha gyorsabb vagy - mint általában - akkor meg tudtál volna előzni. De akkor és azon a pályán nem voltál gyorsabb.
Ha velünk játszol akkor vannak bizonyos szabályok, amit nem én találtam ki (OBHUN szabályok), amit be kell tartani. Ha nem tetszik akkor van más szoba, feltéve ha van, lehet ott próbálkozni az agresszív stílussal.
Itt kérnék a bunkózásért tisztelettel elnézést.
Kézcsókom! -
bakosgabor57
őstag
Lacának!
Egyszerűen nevetséges, hogy az eddigi(19:00-ig) mai 7 eventből 7 elmaradt. Per pillanat 19:06-kor 4-en vannak fenn...
Több mint gyanús. El kéne gondolkodni, miért is csappant meg az érdeklődés[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest