Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz milomi #24298 üzenetére
Talán ha olvastad volna a figyelmeztetést játékon belül meg elolvastad volna az előző pár HSZt akkor nem ért volna meglepetés. Ja a játék indítójában is ki van írva hogy karbantartás lesz náluk délben - nálunk este 9kor.
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
JetiRulez
őstag
Egy kérdés. A jelenlegi AP nyereményjátékra feliratkoztam eleget téve a feltételeknek. Az akció végén fogják jóváírni a díjat?
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Attka85
tag
GrAtULLLAaaaa!!!!! 48 as szinthez nekem a 42 jön 1 milkó köll...
Szerk.: asszem február legvége, március eleje lesz amikor osztják a díjakat (AP) F-1 idénnyitó előtt[ Szerkesztve ]
Nino ThomaSSon / Ati V - El N1no - (pCars/Assetto) PT/Level-R nick: ::El_N1No:: , THOR csapat, régen Hungarian Online Team, !HOT! - http://www.attka.eoldal.hu-------
-
nagyúr
-
milomi
tag
ma Dragon.. felraktam a legjobb Gumit, + Drag benzin , + keréktapadás az a kék izé, + verseny gyertya + 7,5 % teljsitmény... elvertem egy csomó Amerikai alapból 430 lovas az autó .. nemtudom pontossna mi a neve.. és ezért HACKER nek nevezett és magyar játékos volt ... + nitro 1 es csomag Cobra most 304 HP
NFS World Nick Ewing1987
-
JackShephard
tag
válasz milomi #24311 üzenetére
"..keréktapadás az a kék izé.. nemtudom pontossna mi a neve.. elvertem egy csomó Amerikai alapból 430 lovas az autó.."
Elég nehéz megfejteni mit is szeretnél közölni velünk, de nagyon lelkes vagy. Kicsit az iskolapadba azért még ülj vissza játék helyett, mert a helyesírásod az nem a legjobb.
"a" véletlenül nem a haverod, mert nagyon hasonlítasz rá..? -
hugoagagyilo
tag
-
erdol
senior tag
válasz Napfénysüti #24310 üzenetére
Hát azt lenne jó tudni hogy hova is kell írni a contac us alatt-van néhány lehetőség-meg angolul hogy kinek adom az ajándékot,konkrétan neked.
Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
nagyúr
-
JetiRulez
őstag
Hadd érdeklődjem meg, hogy a hivatalos szerverről, még mindig hibásan jön le a telepítő? Ez szerintem irtó nevetséges, csak gratulálni tudtam nekik akkor. Kéne a játék pár barátomnak, de a többi szerverről csak tetű sebességgel csordogál a játék.
Ez az egész letöltési rendszer annyira lehetetlenül van megoldva, hogy csak na![ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Bazzzs
senior tag
Én ezeket választottam ki:
Subcategory: Other
Game: Project Torque
Server: Phoebus
Character Name: BazzzsMég aznap vissza is írtak, hogy semmi gond, köszönik a részvételem a promócióban, és küldik az ismerősömnek a kocsit.
Jól értelmezem amúgy, hogy az angol szöveg megírásában is segítségre szorulsz? Ezesetben dobj rám egy privátot
[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
erdol
senior tag
válasz Napfénysüti #24315 üzenetére
-
nagyúr
-
JetiRulez
őstag
válasz hugoagagyilo #24317 üzenetére
Valóban ilyen egyszerű lett volna, de a telepítőt már töröltem a gépről.
(#24319) ABnormal
Kösz a linket."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
ABnormal
őstag
válasz hugoagagyilo #24324 üzenetére
1.64GB amit én próbáltam megmutatni...
Date added 04/09/2009
Summary Project Torque Client 18-6-09
Filename Setup_ProjectTorque_20090618.exe
Size 1.64 GB[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
válasz hugoagagyilo #24317 üzenetére
Én is így szoktam
Kb 15 perc és már mehet is a móka.
Ha kell akkor feltehetem valahova az exe-t aztán majd letölti akinek kell.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
JetiRulez
őstag
válasz hugoagagyilo #24324 üzenetére
Ja, hogy a telepített játéké? Erről látod nem is tudtam, hogy elég ennyi.
-
erdol
senior tag
Jó ez az átlag életkor.Én speciel rontom.
[link][ Szerkesztve ]
-
JetiRulez
őstag
válasz hugoagagyilo #24329 üzenetére
Vakegérke vezet.
Kösz, hogy feltöltötted. Haverom feljön MSN-re meg is kérdezem, hogy kell-e még neki, vagy le tudta szedni már a játékot valahonnan. Öcsém torrentről szedte le.
-
nem_tom
őstag
üdv
na, letöltöttem és feltelepítettem a PT -t. először még végigjátszok egy játékot aztán elkezdem. kíváncsi leszek.
am látom, tetszik a népnek a felmérésem. betévedek ide, és látom, hogy reklámozzák.
-
bgabor6
csendes tag
válasz hugoagagyilo #24329 üzenetére
Szia
Előztem, a pályán nem annyira. -
_DarkDevil_
csendes tag
Mit számit ki hány éves nő vagy férfi a játék a lényeg bár nem tudom hogyan fogom majd a görbebot mellett a kormányt is
Darkdevil http://www.wix.com/oldboyshun/honlap
-
erdol
senior tag
válasz _DarkDevil_ #24337 üzenetére
Szerencsére a görbe bot még később jön,bár nem tudom te melyik botra gondoltál,nekem eszembe jutott egy másik is,azt csak esténként szoktad leginkább fogdosni.
-
nem_tom
őstag
válasz hugoagagyilo #24336 üzenetére
nem sokára ki is próbálom.
bár JetiRulez -nél kipróbáltam már, és tetszik.
na, alázzunk!
-
milomi
tag
sziasztok vettem egy PHOENIX autót DRAG -ra és ahol SÖTÉT van a pályán ott nem enged rajtolni.. csak 1,5 sec -2 sec késéssel :S .... azt irja.. Red green stb stb ...
az autóm Fekete színű miért nem enged egyből rajtolni ??? aki tudrá megoldást segitsen :S
NFS World Nick Ewing1987
-
nem_tom
őstag
ma jó adagot játszottam ezzel a játékkal. szép és jó, de úgy érzem, ez nem az én sportom, mindig csak utolsó vagyok.
meg nagyon lassú nekem a játék és időnként befagy 1 másodpercre, meg minden tiszta káosz. (lag jobbra-balra) de szerintem a netem körül lehet a baj. (hozzáteszem 25mb/s -s netem van amin Jeti -vel osztozkodunk)
na mind1, ha rájövök mi baja a netemnek, és tudom korrigálni is, akkor megpróbálkozom a játékkal újra, de szerintem addig szüneteltetem, mert élvezhetetlen így.
[ Szerkesztve ]
-
JetiRulez
őstag
válasz nem_tom #24343 üzenetére
Én már megmondtam neked, hogy mi lehet a baj, de hátha más tud valami egyebet mondani.
A rendszeres másodperces megakadásokért az integrált VGA-ra gyanakszom. És, hogy neked a 25mb-ből csak 18-at lát a géped, ott meg az integrált hálókártya gyanús, de ezt még utólag tesztelem.Ahogy pedig elnéztem a játszásod, azt vettem ki belőle, hogy nem tudsz ráérezni az irányításra. Lehet, hogy tényleg nem neked való. Egye fene, maradsz a Skulltagnál.
[ Szerkesztve ]
-
-
milomi
tag
válasz UnConnecteD #24347 üzenetére
asszem a TOkyo os pályákon van ez ahol sötét van .. nem enged irőbe rajtolni.. sem gázt adni --- piros lámpát ad állandóan... :S
NFS World Nick Ewing1987
-
kekeeci
senior tag
válasz milomi #24341 üzenetére
Ha pontosan leírnád, hogy melyik pályán történt, és mit írt ki, többet segíthetnénk.
(#24343) nem_tom Nem biztos, hogy a letöltéssel van a baj, lehet az a feltöltés is, pl egy torrent, vagy egyéb P2P program erősen bekavarhat.
kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest