Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
válasz [pH]Lacika #17399 üzenetére
patch?? nekem semmi nem jön/jött ma még..
EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
Redmaster
csendes tag
Csak nekem van az az új feature/bug hogy TA-ban a szélárnyék az most már szürkés-barnás-fehér és alig látszik?
Baconbe csavart szalonna
-
PaJa1
őstag
válasz [pH]Lacika #17399 üzenetére
Az még a tegnapi
Az én autós videom alatt nem prörgős zene van, hanem Bud Spencer és Terence Hill filmből való alkotás
A slipstream/szélárnyék gragikája változott, most már kevésbé rikító
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
tgabo
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni drift ügyben. Valószínű nagyon béna vagyok, nem nagyon megy a driftelés.
Billentyűzetről próbálom de általában kipörgés vagy fal lesz a próbálkozásom eredménye, egy-két kivételtől eltekintve.Ami érdekelne beállítások: - steering help, steering response, steering angle,
technikai kivitelezése a driftnek. (jelenleg egy drift hexan-nal próbálkozom) -
PaJa1
őstag
Első tanács: Maradj a pályán
Driftmód...ehh fel van vaxolva... még a sár is!
Én simulation VSben driftelek, jobban fizet, meg nehzebb is, bár neked lehet, hogy ez kell, itt nem csúsznak olyan hülyén az autók.
Youtube-on keress rá: Drift bible - sokmindent elárul Az Inital Dt hosszú lenne végignézni, pedig onnan is rengeteget tanultam.Én is billentyűzök,
steering, meg akármilyen help ami még van 0 százalék. A steeringhelp ellenkormányozni segít(legalábbis régen azt csinálta, és jól elqrt mindent, nem bírtam vele menni, 1 éve már ki van kapcsolva )
A response, minél magasabb annál gyorsabban tekeri az ipse a kormányt, én magassal játszok.
Range nekem 235 általában, néha kisebb, 180 körül, TA új Livenport pályára 300. Valószínű mindenki más nagyobbal játszik, főleg a kormányosok, nekik a nagyobb a logikus, mert ők a teljes skálát ki tudják jól használni. Billentyűvel vagy 0, vagy amit beállítottál, közte meg a response time mértékében szalad a vég felé. Szerintem CTFhez az enyéimnél nagyobb range kell a manőverekhez.[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
[pH]Lacika
tag
Szolgálati közlemény!
Ofi78 nézd meg a PM-et!
Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu
-
Ofi1978
csendes tag
válasz [pH]Lacika #17409 üzenetére
Szia Lacika!
Köszönöm!!!! Szép mint mindig... -
dokar
addikt
hajtűkanyart az életbe be nem veszel 235-ös range-el, ha csak ki nem rakod a seggét kézivel. egyik küldetésben (dual with takeshi manji talán ez a neve) olyan hajtűkanyarok vannak, hogy a 480-as is kevés. ha pedig felveszem mondjuk 700-ra, akkor kiváló lesz a legdurvább kanyarokban, de lehetetlenség lesz egyenesben tartani még controllerrel is. nálam a minimális mozgás 10%-tól indul gamepadon, ennyi a holtjáték.
[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
PaJa1
őstag
Megkeresem azt a küldit és felveszem.
De a sejtésem így előre az, hogy mivel te TAn kívül mást nem mész ezért nem tudod mi a szitu versenyen. GRIP versenyhez billentyűzettel hülyeség a vagy range, magad alatt ásod a gödrödet. Csúszik az első kerék, alulkormányozott lesz az autó, időt veszítesz. Tanzawán driftre se kevés 235ös range, amint mondtam úgy érzem hogy ez csak CTFben és Livenporton kevés.Volt az EliGun, olasz játékosok által készített verseny. Machate, nem tudom mond e valamit...Callifornia Raceway pályák között megtalálod, elég egyszerű és rövid, nevét a formája után kapta. Oda 180as ranget állítotam be mert azt éreztem jónak, aki nyerte azt a pályát 135-150el ment. És nem pakoltuk a seggét, mert az időveszteség azon a pályán.
Megyek egyet majd Highway Driften, szerintem ebben vannak a legélesebb kanyarok, amiket ha csúszva veszel be nagyon élvezetesek - melyik drift nem?! , de nem driftelve 235ös ranggel.
Ajjajj, újabb 3 megás folt - eddig jó .. letölti de a start szürke marad, már nézem egy ideje..
[ Szerkesztve ]
-
JackShephard
tag
Na most utoljára még kirakom a videóm linkjét, aki nem látta nézze, aki meg igen, az is!
video
Kb.100 nézőre van még szüksége a videómnak.
Köszönet mindenkinek aki nyomkodta.
Jól hallom, hogy valami gáz van az utolsó patch-el? Vagy csak nálad nem akar menni Paja? -
PaJa1
őstag
válasz JackShephard #17415 üzenetére
Csak a laptopon nem... PCn gond nélkül frissített.
Nekem még 407 megtekintés hiányzik
[link]
Bubi, te hol hirdetted magad?[ Szerkesztve ]
-
Ricco_hun
senior tag
Nagyon off, de a youtube mi alapján számolja a views-t? Egy ip-ről 1 vagy 70 vagy végtelen? És mi számít megnézésnek? Az, hogy elkezdte betölteni a videót (tehát ekkor elég csak a frissítést [F5] nyomogatni) vagy végig betöltötte a videót vagy végignézted a videót? Aki már kitapasztalta az leírhatná.
És egy up a videómnak.
Mod: mert például néztem PaJa a videód, erre 94-ből egyszercsak 105 lett a view. Nem értem.
[ Szerkesztve ]
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
-
Mariann294
őstag
Nah végülis csak el készült az én videóm is.4 órát szenvedtem vele.A sony vegas eléggé bekavart a Vistának."COM SURROGATE" hiba ami még nem is lenne baj ha nem irná ki 10 mp-ként. Movie Maker használhatatlan amig fönn van a Sony.Egyszerűen kifagy.Na elég az OFF-okból itt a videóm:
Köszönöm mindenkinek aki megnézi.Cserébe én is nézegetem a videóitokat,még Ricco-ét is mégpedig ugy hogy leveszem a hangot.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz Mariann294 #17419 üzenetére
Na most akkor értelek én téged? A saját videód alá beraksz egy talán mégdurvább és ordítósabb rockot/metalt, mint én a sajátom alá, de azért az én választásom az igénytelen, zenének nem nevezhető dolog és az enyémet kell hang nélkül nézned.
Vagy talán tévednék, mert szerintem egyazon kategória/stílus a két dal. De a tiéd a jó, enyém a xar igénytelen. Oké rendben.A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
erdol
senior tag
Ahogy írták már volt.PEACE!!!
Hölgyeim és uraim ne vitatkozzunk már olyanon hogy a piros a szebb vagy a narancssárga!!!!Kb olyan színvonalra ereszkedtetek most.Ízlés dolga.[ Szerkesztve ]
Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
dokar
addikt
meddig lehet még videót beküldeni AP-ért cserébe?
csinálnék egy TA-sat Lagzi Lajcsival alákeverve.[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
-
PaJa1
őstag
válasz JackShephard #17427 üzenetére
Akkor te is vedd a fáradtságot és olvasd el még 1xer. Feb 28 a határidő, ha meg nem változott ezen a héten. Az announcement date csak az amikor lekerul a kiemelt listáról a topic. Ingyen vidszerkesztonek meg tényleg múvi maker. De az nagyon rossz, irto enyhén fejeztem ki magam.
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
Paja és bubi, PM!!
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Mariann294
őstag
válasz JackShephard #17432 üzenetére
Meg nálam..
-
tgabo
csendes tag
válasz UnConnecteD #17430 üzenetére
Megvan a Hexan PE, csak a bénaságomon tudok nehezen felülemelkedni.
-
Redmaster
csendes tag
Nem tudja valaki hogy hol tudnám megnézni a patch-ek patch notes-ét amibe le van írva hogy miket javítottak a játékban?
Baconbe csavart szalonna
-
PaJa1
őstag
Jahh, te driftmódról érdeklődsz...abban nem tudok segíteni, azzal nem foglalkozok mostanság, régen sokat csúszkáltam ott, mert jól fizetett.
A HPE még favágó a stallikhoz képestRed,
ilyennek én is, mindenki örülne. De sem a kiadó sem a fejlesztő nem biztosít ilyet, pedig hasznos lenne több szempontból is.Némá, újabb 4,1 megás folt, aztán 7,7 lehet csak nálam, mert reggel elindítottam a PT komplett frissítést, aztán most hazaértem, látom kész akkor kiléptem az indítóból, majd újraindítottam, akkor jött ez a 2 folt.
[ Szerkesztve ]
-
[pH]Lacika
tag
Nálam megint jött egy 10mega körüli frissítés!
Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu
-
erdol
senior tag
válasz [pH]Lacika #17439 üzenetére
Délelőtt úgy láttam a várakozó szobák sem összevissza vannak már lehet hogy ezen is segítettek.Idegesítő volt hogy ugrál minden nem is oda léptem be ahova akartam.
Már csak a gördítősáv lenne vastagabb ne 1 miliméter.[ Szerkesztve ]
Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
dokar
addikt
-
-
tgabo
csendes tag
válasz UnConnecteD #17437 üzenetére
600 sec-et még nem próbáltam. 180 alatt 100-120 ezer.
Amit másoktól láttam ennyi idő alatt 1-2 milla. -
Spuhy
csendes tag
Sziasztok.Végre leszedtem mindent a pachek is letöltődtek de a végén egy programot akar telepíteni a játék "MICROSOFT .NET FRAMEWORK"Azt írja hogy ez az sp1-es xp-nek valami javítása de nekem sp2-es van fennt?Muszály ezt feltelepíteni a játékhoz?
-
Redmaster
csendes tag
Pedig Patch Notes-nek valahol lennie kéne mert anélkül honnan tudják a programozók hogy miket javítottak ki? Meg amúgy is kéne ilyen jellegű dokumentációt készíteni mert... hát... izé... kell. Habár lehet hogy van is vagy csak nem nyilvános. Vagy ők is annyira lusták mint én a amikor a hálózati topológiáról meg ilyenekről kéne csinálnom
Pedig itt van egy elkezdett: http://project-torque.aeriagames.com/news_section/patch
de amint látjuk nem nagyon van benne irkálva mostanában.Baconbe csavart szalonna
-
Lunatic666
tag
ma lesz valamilyen PT dzsihád? CTF? Thunder alley?
Xbox Live GamerTag: "Lunatic HUN"
-
Lunatic666
tag
pár hsz.-el lejebb írtatok két lehetőséget (email + youtube) az ap pontok szerzésére, meg is csináltam az emailes hirdetési cuccot, jött is egy automatkus válasz rá, további feladat van még vele? vagy csak várjak, s előbb utóbb csak jóváírják a pontokat...
Xbox Live GamerTag: "Lunatic HUN"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest