Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
Két apróságot kérdeznék a quizzel kapcsolatban.
Az Exploratorium miért is nem jó? Csak mert ez áll nagy betűkkel felül a táblán. A 'Palace of fine arts theatre' kisbetűkkel alatta, miért a helyes válasz? Hááát elég fura. Ilyen alapon aztán bármit bele lehetne már magyarázni...
Másik: ez miért is nem 28? Ja mert a közepén az nem fényforrás? Naaaaa, ezt te sem gondolod komolyan Paja...
28 -
Ofi1978
csendes tag
válasz JackShephard #16301 üzenetére
Bub! Az a kettő középen szerintem csavar. (a másikat én sem tudom miért...de majd Paja megmondja)
Szép napot mindenkinek -
SSP33DY
aktív tag
Reggelt'
Paja és a kérdései LOL
De nekem teccccik Egy csomóra eddig fel sem figyeltem, és legalább "átnéztem", hogy ja tényleg..Kíváncsi vagyok, h. lesz-e hibátlan (Bár kell, mert akkor Paja visz mindent )
Az új belépők pedig olvassanak vissza pár oldalt.. minden le van írva.. A legtöbb rész anyázás, és az aeria szidása, de van pár hasznos leírás Pajától, Creától, Macitól, Lacától, Csabesztől, és még sorol6nám!! Szinte minden játékmódhoz találtok választ!
És tessék elkönyvelni, hogy vagy lvl 20-ig majdnem végig "tudni kell veszíteni", amíg a pályát, az autód, és a beállításokat meg nem találod magadnak!! (mindenki magamból indul ki ugye.. vagy mi ) Sok emberre azt fogod mondani, hogy cheater, meg hacker, pedig az.. izéé NEM is Szóval nem kell meglepődni, ha otthagynak, mint a xart, mert lehet hogy van Acceleration Girl-je, így ha ugyan olyan autója van, jobban gyorsul, és több a végsebessége.. vagy létezik az az áldott SPEED BUG, ami egy ismert hibája a PT-nek!! Ez röviden annyi, hogy valami adathalmaz "bekattan" a szerveren, és sokkal gyorsabb vagy bárkinél, minden backpack item nélkül! (ez főleg TA-ra jellemző 3-4 mp.-el mész gyorsabb köröket, minden előzetes nélkül, mintha húznák a járgányod)
Illetve az egész játékra jellemző, hogy a net-kódja szarul van megírva, pontosabban a Magyar netezők nagy része nem rendelkezik minimum 10megás (le/fel) nettel, ezért jelentkezik a nagymértékű POCKET LOST jelenség, ami adatvesztést jelent, így sajnos nem mindíg ott vagy, azon az íven, és nem annyival, ahogy TE látod magad! Mert a szerver, és a Te géped között késik a szinkron!Pár elküldött adatcsomag elveszik ,újraküldés, szinkronizálás, ás "akkor vagy jó helyen" , de közben volt 2 ütközésed, felborultál, és az egész kezdődik előről.. Ebből mit is látsz? B@xxa meg, pedig fékeztem.. elémugrott az oszlop.. nincs is ott semmi, és felborultam.. nekiütköztem, pedig én mentem előtte.. stb..stb..
Nah.. jóétvégyat a reggelihez
Csum.
[ Szerkesztve ]
EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
[pH]Lacika
tag
válasz SSP33DY #16306 üzenetére
SSP33DY barátom!
Le a kalappal, ez nagyon szép volt!
Én most egy kicsit nosztalgiázom. Összedobtam egy retro pc-t Woodoo4500-as karival benne. 1000-el tolom az Nfs2se-t a Motorhead-et, és a V-Rally1-et.
De nagyon klasszak is!Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu
-
erdol
senior tag
válasz [pH]Lacika #16308 üzenetére
Neked hogy van ennyi szabadidőd?
Azért grat nekem a régi gépekhez már nem nagyon van türelmem idegesít hogy lassan csinálnak mindent. Már a homokórát is útálom a gép ne gondolkodjon sokáig arra itt vagyok én..Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
PaJa1
őstag
válasz JackShephard #16301 üzenetére
Exploratorium az a rendezvény ami a Palace of Fine Arts Theatre-ben van.
Középen a kettő az csavar, nem fényforrás.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
kerekesgyuri
csendes tag
Egy kérésem van mikor lesz verseny Klasz 1 kocsival mert szeretnék be nevezni
aki tudja köszönöm Gyuri[ Szerkesztve ]
-
rsx
aktív tag
válasz kerekesgyuri #16311 üzenetére
Ha az Euro Touring ligára gondolsz akkor itt--->jelentkezhetsz.
''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
SSP33DY
aktív tag
hihi.. hát némi tapasztalat...
EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
SSP33DY
aktív tag
hihi.. hát némi tapasztalat...
-
volvoguy
addikt
üdv. volna 1-2 kérdésem a játékkal kapcsolatban.
szóval, xp-t és rp-t Play versnymódban valamint ap-t Challange-ben nyerhetünk..de akkor mire való a Mission többi része? csak szórakozásra?
a másik meg az, hogy mi a különbség a simulation vs. és az arcade vs. között? az irányítás vagy más a különbség?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Bazzzs
senior tag
válasz volvoguy #16316 üzenetére
Nem nem... a mission menüpont alatt is rp-t és xp-t lehet kapni. Továbbá, ha megcsinálod a karrier első részét, akkor megkapod az összes RP-s class 1 kocsit.
A sim és az arcade között a fő különbség, hogy utóbbiban alapból be van kapcsolva ghost mód (átmész az ellenfeleken) és kicsit az irányítás is más.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
PaJa1
őstag
válasz volvoguy #16316 üzenetére
Arcade irányítása egy vicc, a Simualtion se szimulácio, de sokkal élvezhetőbb mint az arcade, ez utóbbi kb 10 éves korig ajánlott.
Igen az arcade ellen vagyok mert csak a helyet foglalja és simán kihagyható. Stunt és destruction módot kérek a 2 arcade lobby helyére. A játékosok 90 %a egyetérte ezzel a javaslattal, de a fejlesztők és a kiadó góré nem...kész, bukta
az a max 20 játékos meg nem panaszkonda ha derbizhetne egyet feljelentés nélkül
Legalább az egyik arcade lobbit cseréljék le az egyik fent említett módra, ha mást nem akkor free ride-ra (ezt nem tudom miért akarják sokan, ott az explorer)
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
volvoguy
addikt
igen a másik dolog, amiről megakartam kérdezni a véleményetek az az irányítás....először nekem ugyanis botrányosnak tűnt...aztán szépen megvizsgálva a dolgot rájöttem, hogy itt bizony szimulációféleségről van szó....a kormányzá sztem jobbra és balra rendben van....gyorsulás is reális kb...nade a fékezés...sztem egy vicc...hogy 120km/h-ról nem elég a kis kcosimnak 100méter, hogy 60-ra lassuljon...nagyon korán, sztem túl korán kell elkezdeni fékezni, illetve a váltó is segít...de ami pozitivum, hogy tényleg nem lehet bevenni a kanyarokat 100-al...bizony itt le kell lassítani 50-60km-re, hogy ne menj falnak, és ez tetszik....a fékezést leszámítva reálisabb sztem mint pl. a grid vagy az nfs....
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Creative997
őstag
válasz volvoguy #16320 üzenetére
Igen ez az egyik jó dolog a PTben h nem 300al veszel be egy 90°os kanyart, a fékezés sincs rosszul megcsinálva, tény h vannak kocsik ahol hamar kell fékezni a nagy sebesség és a kocsi súlyából adódóan, a könnyű és lassú kocsiknál meg sokkal később is elég, nincs azzal gond
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Benedicht
tag
válasz ABnormal #16276 üzenetére
Meg mindig itt vagyunk(en legalabbis).
De konkretan ram, ramszoltak az aeriasok, hogy tul sokat csacsogok... Es ahogy lenni szokott, sajnos nem azok olvassak a forumokat, akiknek van szava is a dontesekben.Walking on water and developing software from a specification are easy if both are frozen.
-
Creative997
őstag
Na ez király, a sok noob megint használhat alacsonyabb szinten vettét, lejjebb vitték a levellimitjét...
Benedicht: de sztem te-ti nem mondtatok konkrétumokat a jövőről, csak ha volt kérdésünk akkor válaszoltatok rá, illetve kijavítottatok, ez még nem bűn... Vagy rossz szavakkal említették h itt "csacsogtok"?
[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
PaJa1
őstag
válasz Creative997 #16323 üzenetére
Bármit mondani azzal kapcsolatban ami még nincs kiadva, csak a fejesnek lehet, illetve annak akinek megengedi, de akkor is csak morzsákat.
A másik ami baxxa a csőröm, hogy negatív, javításra szoruló véleménnyel nem lehet élni nem lehet aeria felé. Egyszerűen lehurrognak aztán tojnak rá. Annyira be vannak tokosodva a tengeren túlon.áááááá. A játékosoknak kellene formálni a játékot, mivel ők játszanak vele, ők fizetnek... És ha jó a játék, élvezik a felhasználók akkor nem fognak sajnálni pár dolcsit beledobni. De hiába mondom a santa clara-iaknak hogy jobban kéne figyelni a játékosokra és igényeikre, a határidők meg:
Itt van lehetőség figyelembe venni az igényeket, főleg a folyamatosan bővülő játék és játékos kör miatt szükség is van rá. A folyamatos patchekkel, ha nem is azonnal vagy rövid távon belül, de lehet ezeket a változó igényeket követni. De hiába van meg a lehetőség erre, hiszen a magyar csapat képes rá, de ha nem kapnak rá utasítást a túlpartról akkor lőhetjük az egészet.....szerintem.
Amúgy autó függő is a fékpont. RX8el nagyon rövideket lehet fékezni, class1ben kawával is
Crea, legalább lesz még több bábú akikért kapjuk a rank bonuszt class6 szobában
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
ma quiz kérdések:
mi a repülő száma englandon?
Hány luffballon van englandon?
hány szarvas házta mikibá szánját a karácsonyi pályán?
milyen autókat lehetet ingyé kapni a coszponzor eventeken?
mikor van utcaseprés san fransiscoban?A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
válasz Creative997 #16328 üzenetére
Meglepő, de ezek az első kérdések közül vannak amik eszembe jutottak
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
szeretnék minél jobb vezethetőséget kicsikarni a játékból a következők segítségével, de szeretnélek megkérdezni titeket, hogy mire valók a következő csúszkák:
Steering Help: - f1 és race 07 meg egyéb szimulátorjátékokban itt azt lehet állítani, hogy a kormánymozdulatra mennyire reagáljon azonnal a játék..itt is így volna?Throttle Help: - ez előzöekben leírtakhoz hasonlóra gondolok, vagyis hogy ha pl. 100%-ra állítom, akkor egyböl felpörög a motor, keményen odalép a gázra a pilóta...így volna?
Clutch on braking hard: - na erről fogalmam sicns hogy mit jelent...ha erősen fékezek, tövig benyomva a fékpedált, akkor kuplungol...nem pörög vagy nem farol ki vagy mi?
köszi, üdv.
-
PaJa1
őstag
válasz volvoguy #16331 üzenetére
én minden segítséget 0%ra állítva megyek, billentyűvel.
A throttle help szerintem semmit nem csinál
A steering help leginkább ellenkormányzásban segít, engem kimondottan idegesít.
A response time állítja azt hogy milyen gyorsan tekerje kormányt, minél nagyobb annál gyorsabb.
A stering range meg azt állítja hogy mennyire tekerje ki a kormányt. Bár animácioban nem vettem észre különbséget, de az autó vezethetőségén lényegeset változtat. Aki nagy szüggel megy az szerintem kormánnyal vagy más analóg eszközzel játszik, de billentyűre 300nál nagyobb felesleges és rossz is.A kuplung beállítások szerintem értelem szerűek, nyomja a kuplongot ha.... De ha a braking hard cluch: ON ra van állítva akkor bukod a motorféket.
[ Szerkesztve ]
-
[pH]Lacika
tag
Most vagy nekem volt nagy speed bugom, vagy a Corvette jobb lett mint valaha.
Panamák sehol nem voltak. Csúnyán aláztam.[ Szerkesztve ]
Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu
-
csaba0223
senior tag
válasz [pH]Lacika #16334 üzenetére
Most lvl10 töl lehet vettét venni! Sztem adtak neki 1 kis pluszt hogy a sok lvl10-es noob vegye mint a cukrot!
Project Torque nick: csaba0223
-
Bazzzs
senior tag
Óóóóóó hogy azt az üveggömbös eget már Aerian Már kismillió profilt átnéztem, de "csak" 37 van meg a 41-ből. Mostmár nem is az AP-ért csinálom, hanem rohadtul izgat, hogy mi a megoldás/trükk
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
UnConnecteD
senior tag
-
erdol
senior tag
válasz UnConnecteD #16342 üzenetére
Nem nyalni akarok, de egyre inkább felértékelődik Paya tudománya, billentyűről, 300-as response-val meg segítségek nélkül 7-8 millákat driftelt könnyedén.
Nem is értem.Lehet hogy hasonlít az avatarodra.Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
PaJa1
őstag
Fúj, de rondán néz ki Yal...
Régen mikor hangar egyszerűbb volt akkor voltam drift módban, sokat. És tényleg ment 7mill plusz, ami jól fizetet. Aztán átvariálták a pályát... úgyhogy megmaradt a sim vs nekem, ott is lehet driftelni. Pl tegnap este Csabáékkal meg Creával San franon olyan szépen vettem kereszten a kanyarokt, jöttek is a Perfect driftek MR2 olyan szépen tartotta az ívvet... fincsiii.
Az eligun ligán machatén 180as ranggel mentem, mert jobb időt mentem mint nagyobbal. Hetan aki nyert ott az hiszem 150el ment, tőle tanultam.
Simhez analóg eszköz nélkül nem érdemes nagy ranget állítani mert csúszni fognak az első kerekeid ahelyett, hogy fordítanák az autódat. Igaz így csak akkor mész jó időt ha a lehető legjobb íven mész, mivel a kerék kisebb fordulása miatt nem tudsz annyit korrigálni, ha esetlegesen elbakiznád.
Majd ha nagyon unatkozok, akkor lehet hogy megyek drift módba(sim drift gyakorlás utűn elég jól megy ). De szerintem nem fogok állítani a beállításaimon, mert lusta vagyok és nem tartom szükségesnek. Gyakorolni kell, akkor menni fog a sok millio, ott minden az autó uralásáról szól, mennyire zabolázod a seggét. Én azt gázzal csinálom(már amennyire a nyilak engedik), tehát szerintem nem fogok szenvedni a kicsi kormányforgásommal.
CTFben viszont láccik, hogy kisebbel megyek mint mások, az autóm nem fordul olyan fürgén a lassú manővereknél.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
Hopp fürdés alatt lejárt a szerk :s
Ha offon van akkor sem kéne lefulladnia, legalábbis nálam, igyekszem nem állóra fékezni, és folyamatosan kapcsolgatok vissza.
De tényleg le kéne fulladnia ha kuplung nélkül próbálná meg hajtani az álló kerekeketA probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
volvoguy
addikt
a játék elején ti is szenvedtetek? 7-es szintű vagyok, és hát a legjobb eredményem 1. class-ban 3. hely volt, de általában 4. 5. és utolsó helyeken végzek, még az ugyanolyan kocsival versenyző játékosok is leköröznek, mint ami nekem van...hh? nekik már van némi tuning a kopcsiukban?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest