Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Gondoltam 18 óra játék után leírom a gondolataimat a játékkal kapcsolatban, várom a reakciókat rá esetleg.
    Én leginkább a carrier módot nyúzom még, sőt nem is nagyon haladok vele. Mivel nem vagyok oda az open wheel versenyekért, és inkább túraautókkal és/vagy GT autókkal szeretnék versenyezni, ezért a gokart-os kezdést ki is hagytam. Clio kupával kezdtem. Nagyon élveztem is végig. Aztán egy Ginetta G40 Junior-os szerződést fogadtam el, az is tetszik könnyen irányítható jármű. (Ja itt szeretném megjegyezni, hogy Pro nehézségen játszom, minden segítség off és real. Nem tudom mennyire gáz, hogy real és nincs kikapcsolva. Úgy gondolom így élethű, ha van a kocsiba kipörgésgátló akkor van, ha nincs akkor nekem sincs) Szóval visszatérve a carrier-hez. Végeztem a Ginetta G40 Junior bajnoksággal is ami talán a GT5? És itt jön az első dolog ami nem tetszik. Úgy látom a következő szezonig, vagy szerződésig még van pár meghívásos verseny. Ami addig még nem is zavart, míg a Ford Escort RS1600-al kellett versenyeznem. Az élvezetes is. De abból is bajnokság van! Én azt hittem csak 1 futam és kész. Aztán időközben felajánlott gokart-ot is. Ami az első próbálkozás után számomra felejtős. Nem véletlenül nem azzal kezdtem a carrier-t. Skippeltem, és nem tudom ennek van e valami negatív hatása. Legutóbb pedig egy Caterham Seven Classic-ot dobott be. De engem nem érdekel a Caterham! Szerintem ezt is skippelni fogom... Én szeretnék tovább lépni a GT4-re! És remélem ha sikerül, akkor nem csak a Ginetta G55-öt fogja felajánlani, jó lenne a BMW M3 GT4 (E92)-vel vagy az Aston Martin Vantage GT4-el versenyezni. Aztán pedig szépen lépni a várva várt GT3-ra. Szóval az lenne az első kérdésem, hogy van valami hatása annak, ha ezeket a meghívásos futamokat/bajnokságokat kihagyom?

    Összességében a játékról nagyon jó a véleményem. Együtt tudok élni az apróbb hibáival, eddig számomra egyetlen egy sem volt annyira bosszantó ( a vizes futamosat kivéve amit korábban már taglaltam). Persze az AI hülye mint a fő'd. Volt mikor kilépett a játék sokszor (verseny alatt sose, csak menüben -> ennek az AMD RaptR program volt az oka). Kicsit talán sokat esik az eső a versenyek alatt, mint ha túl lenne erőltetve. És még pár apróság. Viszont élvezem a játékot, nagyon.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák