Új hozzászólás Aktív témák

  • proof88

    addikt

    Kedves liga társak,

    ugye már egy jó ideje tervben van, hogy a fórum topik 1. hozzászólását frissíteni kéne, mert már nagyon nem időszerű dolgok vannak benne. Na most, jó lenne ha segítenétek összeszedni hogy mikre is lenne szükség az 1. hozzászólásba. Véleményem:
    - 1. sorban a liga neve, biztos ami biztos alapon ott is elhagyjuk az rfactor megnevezést, noha valszeg maradunk az rfactornál, illetve idővel rfactor2-re térünk át, de semmi sem biztos, tehát 1. sorba bekerül, hogy: PH! F1 Team.
    - valami kép jó lenne, mert az mindig jó, a jelenlegit le kéne cserélni.
    - a letöltési linkekre nincs szükség, azt az érdeklődők megtalálják majd a honlapunkon. Ráadásul ne kelljen már frissítgetni később is az 1. hsz-t linkek miatt, az legyen fix.
    - a honlapunkra mutató link persze megmarad, csak frissíteni kell hiszen még a legelső címre mutat.
    - az is bekerülne az 1. hsz-ba, hogy a jelentkezéshez a honlapunkon kell regisztrálni ÉS felvenni a kapcsolatot egy BT-taggal itt PH!-n vagy msnen.
    - rövid, kb 1-2 mondatos leírás magunkról, azaz: 2009 nyarán kezdtük el fun futamok szintjén, aztán szabályzat, szerver szerzés, stb... tehát valami kis sallang cucc legyen azért.
    - sztem lehetne link Farkas jútyúb channeljére, hiszen ott vannak futam összefoglaló videók.
    - ja és lehetne egy link a VCRC-s TV cuccra, időponttal, hogy közvetítés felvételről 2 hetente vasárnap este kb negyed 11-től. Persze egyáltalán nem biztos, hogy Horcsáék továbbra is csinálni fogják a közvetítést, nem is várjuk el tőlük, és nagyon örülünk, hogy egyáltalán vállalták az eddigi futamok közvetítését is, de egyébként sem gáz ha lenne egy link a VCRC-re reklámnak :D

    Kérdésem: mit kéne rakni még az 1. hozzászólásba?

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Na ezen felül, ugye fel kéne virágoztatni a ligát új emberekkel, hiszen mennyivel élvezetesebb lenne a verseny, meg a látvány, a közvetítés, meg minden, ha többen lennénk? :K Ehhez viszont 1-2 dolgot meg kell csinálni. Az egyik ilyen dolog a topik 1. hsz-e, amiről fentebb beszéltem. A másik dolog, a szerver téma már lezártnak tekintendő. Hotlaps is meg van oldva, persze a kinézetét majd elintézem, mert ez még az oldskool változat, de lényeg hogy működik. Szabályzat majd frissülni fog, miszerint a BT figyelmeztetést osztogathat embereknek, nem csak versenypályás incidensért, de itt a topikban is, ha valaki nem bír magával és személyeskedve sértegeti a másikat, stb. És mondjuk 3 figyelmeztetés a következő versenytől való eltiltást jelentené. Ez főleg a mostani, fix tagjainkat, a megszokott társaságot védené a suhamérvagyok újoncoktól, általában ők könnyen beleesnek ebbe a hibába, de 1 szavuk sem lehetne, hiszen az írott szabályzat is tiltaná ezt. Farkassal múltkor beszélgettem szabályokról, de az a gáz hogy mégsem írtam fel a dolgokat, ezért csak ez maradt meg a fejemben, szóval Farkas, ha a fejedben van még valami, írd már le, de emlékszem hogy volt olyan amiről ismét nem sikerült megegyezni. :D Továbbá, lesz majd valamiféle anticheat (csalás elleni) rendszer, az még a jövő zenéje hogy konkrétan milyen módon, de lesz. Ez mondjuk kb az utolsó dolog, mert mittomén, nem akarom hogy kiderüljön hogy csítelek. :D És az újoncok felvétele előtt működni fog a kitöltendő teszt, ami a szabályzat ismeretét teszteli (az újoncok jellemzően ezt sem ismerik eléggé).

    Tehát összefoglalva, a menetrend kb így néz ki:

    1. hsz. frissítése -->
    szabályzat frissítése -->
    szabályzat ismereti tesztfeladatsor készítése -->
    liga reklámozó ismertető írás kirakása a logoutra -->
    liga reklámozása egyéb helyeken -->
    újoncok megérkezése -->
    anticheat rendszer -->
    pezsgő élet a ligában, mindenki boldog :)

    Egyébként újoncok várhatóak már most is a VCRC-ből. Én azt szeretném, ha az itt felsorolt dolgokat befejeznénk legkésőbb Valencia-Spa környékén. Sőt Spára már úgy kéne megérkezni. :D Mert ott friss belga hegyi levegő van, oda már sok pilóta kell.

Új hozzászólás Aktív témák