Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz tomee987 #1585 üzenetére

    Biztos, de én nem emlékszem rá, csak annyira, hogy félbehagytuk, de akkor is mint ha azt mondtam volna, hogy érdekes mód, de más szolgáltatóknál képes lemérni azt a sebességet, amiért fizetnek és ráadásul letölteni is tudnak ténylegesen annyival és nem korlátozzák az adatforgalmat, de persze több száz szerver, meg az internet a hibás azért, mert a PR korlátozása miatt a 20-ból csak 19-et mérek.

    Hát itt talán egyedül nekem nincs szemellenzőm, de mindegy.
    Attól, hogy konkrétan nekem nincs Digi előfizetésem az nem azt jelenti, hogy nem ismerem őket, mert ismerősömnek is van és ismerősöm ismerősének is és volt olyan, hogy gubanc volt velük, de könnyen el tudták intézni.
    A PR-nél meg a drága húsnak híg a leve, viszont ebben az esetben én inkább az olcsót megoldást választanám és szerintem nem csak én.
    Amúgy ha már említésre került a matek, akkor ugye tanultál az arányokról? Csak mert mint ha azokról az órákról pont kimaradtál volna.
    Mivel ez csak egy szaros 20-as net, így igen is számít nekem az a 2-4 Mbit/s, ha egy 500-as internetnél mérnék 495 Mbit/s-t, akkor szarnék az egészre, de kérlek, ez csak egy szaros 20-as net és még abból is levágnak 2-4 Mbit/s, kb. olyan, mint ha egy 500-as netnél lecsapnának 50-100 megát, legalább is ha az arányokat nézzük, szerinted az a 50-100 Mbit/s nem sok? Mert ugyan olyan sok, mint 20-nál az a 2-4 Mbit/s.
    Bár hiába beszélek, ha már ilyen alap dolgoknál probléma van.
    Ja és el ne felejtsük, hogy ezeket a drága politikusokat az olyan hülye emberek szavazták meg, akik szarnak mindenre, még arra is, ha eladják alóluk az országot a saját politikusaik, na igen, még jó hogy felhoztad.
    Ilyenkor sajnálom, hogy anno Hitler elvesztette a háborút. Most lenne egy egységes birodalom és egy egységes vezetés központi rendszerrel és nem lenne ennyi apró szar ország ennyi szar nyelvvel, meg egy országon belül ennyi kis szar vállalkozással meg egyéb szarral.
    Erre mi van. Meg van osztva az egész világ, van több száz szar kis ország meg nyelv, több milliárdnyi ember feleslegesen, akiket egyébként segélyezni kell, mert semmit se csinálnak, de azért éhen ne halljanak és még folytathatnám. És pont azok miatt, akik ellen régen Hitler harcolt.
    Csak a pénz, ma már a pénzen kívül semmi se számít, még az emberi életek sem és itt tartunk, legalább is ha őszinték akarunk lenni, ha nem, akkor megint lehetne róla vitatkozni, de felesleges, főleg egy internetszolgáltató topikjában, bár ma már van olyan szar a helyzet, hogy valahol beszélni kell róla, de inkább tenni kellene ellene.
    És igen egyébként, ilyen aprócseprő problémákkal kezdődik minden. Ha ilyen kis "problémákat" megengedhetünk magunknak, akkor a problémák egyre nagyobbak és nagyobbak lesznek és lásd itt tartunk.

    Egyébként meg tényleg nincs sok értelme ezeknek a beszélgetéseknek, így pontot is tennék az ügy végére, de előtte feltennék neked pár kérdést (amelyek közül valamelyiket már feltettem, csak nem kaptam rá választ), ha szabad.:
    1. Miért van az, hogy egyik internetcsomagnál se kaptam meg a fizetett sebességet? 15/2-es netnél 13-14 Mbit/s volt a max, de 12-esnél is így volt ha az arányukat nézzük és azt ne mond, hogy a hálózat nem bírja, mert érdekes mód de nagyobb net esetén is így vannak az arányok és azokat is bírja a hálózat, tehát simán meg lehetne adni azt a sebességet éjjel nappal.
    2. Miért van az, hogy ez a "probléma" nem csak nálam van jelen? Rögtön szedek neked össze pár előfizetőt, akinek 15-ös, illetve 20-as netje van és ugyan ez a probléma.
    3. Miért pont azután ugrott a webes felületen mérhető sebesség, miután megírtam nekik, hogy érdekes mód, de 19,45 fölött még sose lehetett mérni? Kicsit gyanús a dolog, legalább is egy normális embernek, mondjuk igen, kinek mi a normális.
    4. Miért koptatod azért a billentyűzetet, hogy a szolgáltatót védd és engem meggyőzz arról, hogy nincs igazam és minden így van rendben ahogy, ráadásul miért pont azután, miután sűrűbben írogattam a PR-nek és itt szidtam őket? Elvégre én előtte is itt voltam, csak éppen az ügyfélszolgálatnak nem irkáltam.
    Kérlek válaszolj a kérdéseimre, köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák