Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
yankoo
tag
válasz panada #76804 üzenetére
Az általában, hogy milyen márka mindegy szokott lenni, mert a benne lévőn HDD-nek más a márkája. A WD-vel elég sokan megvannak barátkozva, a samsungban talán a HDD is samsung, de lehet hogy WD bár kicsit érdekes lenne . A toshibában ugyanez a helyzet. Nekem az LG-ben annó WD HDD volt. A tv szerintem csak 2.0-s usb-t tud, de adatrögzítésre bőven elég, nekem samsung ps51d550 van azon fel is van tüntetve, hogy melyik usb-be lehet dugni külső HDD-t ami tápot is ad neki.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
Ha teljesen biztosra akarsz menni, akkor külső táposat választasz. Az a tuti. A 2,5"-osakat is meghajtják általában a TV-k, de nem mindet, korábban pl. megfigyelhető volt, hogy bizonyos méret alatt (pl. 320 GB) simán meghajtották a HDD-ket a TV-k, afölött meg vagy igen, vagy nem. Pedig elvileg nincs különbség teljesítményfelvételben, gyaníthatóan valami hardveres eltérés okozta a különbséget. Szóval ez lutri, ezért inkább terelnélek a külső tápos HDD-k felé, sőt, méginkább a NAS felé, mert az minden szempontból előnyösebb megoldás (igaz, drágább is). Mondjuk az is igaz, hogy NAS-ra nem tudsz műsort rögzíteni a TV-ből, de ha PC-s háttértárban gondolkodsz, ami adott esetben a PC bekapcsolása nélkül is jó, ha rendelkezésére áll a többi eszközödnek (pl. telefon, tablet, médialejátszó, TV, stb.), akkor egyértelműen NAS.
A VT60 harmadik USB-portja egyébként USB 3.0 szabványú, ezt a kék színű aljzat is jelzi.
Get Moded!
-
Gyulus76
aktív tag
-
sinick
senior tag
Nekem egy 250GB-os Samsung S2 van rajta kezdetektől fogva, de az egy 1TB-s WD Element-sel sem volt gondom (ld. 57498)
Pontosabban egy pici gond van. Néha - ha a a tévé saokat megy és a vinyót lekapcsolja - akkor hajlamos nem visszakapcsolni a vinyót. Ilyenkor a tévét ki kell kapcsolni ,várni kell a relézésre, majd visszakapcsolni és megint van vinyó. Lehet, hogy nem lenne ilyen gond, ha az USB töltés be lenne kapcsolva (???).
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest