Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrishtanAG
senior tag
Engem nem a harcrendszer változása zavar benne, hanem, hogy semmi identitása nem maradt meg a régi részekből. Mondjuk nehezen is maradhatott volna. A 12.(!) résztől kezve próbálják kitalálni, mit kezdjenek a szériával, néha jobb, néha rosszabb eredménnyel. Ennél még a Kingdom Hearts 3-ban lévő ál JRPG is több FF hangulatot áraszt .
[link]www.adventuregames.hu
-
KaitouP
nagyúr
Most nem azért mert én vagyok az úristen, de még azt sem mondom hogy a földkerekség legnagyobb Final Fantasy rajongója, DE rajongó vagyok, ráadásul veterán, ott vagyok a szériával az eredeti VII óta, ahogy a széria is végigkísérte az eddigi életem, és hatalmas szerepet játszott a (gaming) múltamban.
Nehogy már az újonnan jött, illetve behúzott gamer-palántákhoz kelljen igazítani egy több évtizedes szériát, akik még a XIII idején is az anyjuk cicijén lógtak. Frissíteni lehet a szériát anélkül is, hogy beleköpnének a veterán rajongók arcába (lásd VII Remake), ha meg gyökeresen más irányt akarnak venni, indítsanak új IP-t. Ja hogy Forspoken? Hát olyan is lett. Szórakozzanak akkor a Forspoken név alatt, de ne egy olyan szériával, amire nem lehet ráismerni, mert semmi nem maradt belőle már, ami Final Fantasy-vé tette, és nem, nem csak a kikúrt körökre osztott harcrendszerről van szó - aminek mondjuk lényegesen több értelme volt, mint ennek az idióta button mashingnak - de úgy látszik, a mai igén ezen a szinten mozog. Szomorú, és gyalázatos.
A CoD-hoz meg annyit, hogy az legalább ennyi idő elteltével is hű maradt magához - jobb nem lett, de legalább ugyanolyan szar (?).
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest