Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Riccsiz_h #10444 üzenetére
Ezt én is valószínűsítettem eddig, hogy fps nyerés miatt ráálltak valami más jellegű anti analising metódusra, bár szerintem inkább csak sebességén vagy a képmennyiségen állítottak. Mármint a teszt szerveren ha mozogsz és hirtelen leállsz, akkor láthatod, hogy kb 1 másodperc, míg kiélesíti a dolgokat. A mostani szerón ez rögtön történik, és valszeg emiatt hat nagyon mosódottnak az egész.
Ez így nagyon gagyi. Hogy látni lehet, ahogy az anti analising működik és ezt nem lehet sehogy sem jobbra állítani? Ez gagyi. Nem tudom ki döntötte el, hogy ez így jó, de megküldeném szívlapáttal a kis fejét.
Ha buherálni lehet konfigból, akkor ki fogom próbálni, utána keresek, milyen paraméterek vannak, hátha még az élő szerón lévőnél is találok jobbat.
We are only Stardust...
-
BRABUS113
aktív tag
1080p - 120 screen scale + reshade csak colorfulness, antialising very low, nekem így jó és már hozzá is szoktam (lumasharpen vagy adaptiv sharpen ne is tegyétek be)
vagy DSR-el 2560x1440p 100 screen scale, antialising very low
[ Szerkesztve ]
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
xtro
aktív tag
R6 ban is ugyan ez van TAA t használ a game.
Értsd.: Kirendelli a beállított felbontás FELÉBEN majd upscaleleli így a simák lesznek az élek + az FPS is nagyon növekszik cserébe az egész egy homályos retek lesz.
Tessék csak megnézni R6 ban ugyanaz van mint itt.Mikor meghallottom hogy test-serveren homályos a kép + sokkal jobb az FPS akkor már tudtam h mit sunyiskodtak ottan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest