Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz s@nyiii #9698 üzenetére
Tudom sovány vigasz de most már nekem is és reggel sem sikerült az elsőre bemennem.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz yozsee11 #9702 üzenetére
Tényleg az új menüzenét el is felejtettem megemlíteni. Nem tetszik.
Köszi a red zone-ról a videót. Előre szólok fejhallgatóval veszélyes. A játékba amikor nem is voltam a zónába akkor is zavaró volt."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Jinxb1rd
addikt
válasz yozsee11 #9702 üzenetére
Nekem ebből minden bejön. Tetszik a DP-28-on, ahogy forog a tár.
A red zone sokkal háborúsabb, valóságszerűbb, adrenalin növelősebb lesz így, a menüzene meg szerintem sokkal jobb, epikusabb, bár én tettem volna bele egy hosszabb halkabb részt, hogy a fő dallam ne ismételődjön annyit.
Killcam meg azért jó, mert talán így kevesebb lesz a sírás (sose! )
We are only Stardust...
-
lemusz
addikt
válasz spanglee001 #9708 üzenetére
Ízlések és pofonok. Mindenesetre korunk legnagyobb zeneszerőjének a nevét rosszul leírni és ezzel a valamivel egy lapon említeni igazi trágárság.
-
Jinxb1rd
addikt
Egyébként nekem kicsit inkább Resident Evil 2-es beütése van, a halkabb, pötyögősebb részeknél.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Hunbeast87
senior tag
Lehet még zeneszerő Hans Zimmerman, mert Hans Zimmer a zeneszerző...
Amúgy a zene maga nekem sem tetszik, hiába Crysis-szerű vagy inkább jobban illene egy zombis-hentelős, túlélős játékba, de ehhez tökéletes volt az eddigi.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #9706 üzenetére
Elég sok mindent kéne még átvariállni a játékban, ha a valóságra hegyeznénk ki a dolgokat. Jobb egyébként valóban, csak az a baj, hogy a red zone alapból nem azt a célt szolgálja a játékban, mint amit kéne. Jelenleg csak egy dolgot csinál, nem hallod tőle a játékot rendesen.. Ettől az újtól meg még annyira sem, mint a régitől. Nem véletlenül kapcsolják ki egyre gyakrabban versenyeken.
__(#9712) lemusz: Legnagyobb? Jóindulattal is max az egyik legnagyobb.
Jó ez az új zene... valamelyik aktuális MW-hez. PUBG-hez jobban illet az előző, karakteresebb volt szerintem.
-
Krisz0418
őstag
Működik már? Nem nagyon enged be
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
Segal
veterán
válasz DeathAdder #9706 üzenetére
Én elhiszem hogy valósághűbb így a red zone de a fülemnek akkor sem tetszik. Nem baj majd megvigasztalom magam egy ládával
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Dendytv
senior tag
A killcam tényleg egy jó dolog lesz! A scope-os háttér homály is nagyon tetszik! A fegyverek is, az Aug-ot majd minden féle képpen ki akarom próbálni! Csak azt sajnálom, hogy drope-ban lessz! Nem szoktam drope-ra járni csak magyon ritkán de ezért már megéri! Jelenleg az OC-14 ért is megérné de azt már párszor tudtam hasznalni! Remélem majd ezt is
[ Szerkesztve ]
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
tepenzed
őstag
az király, mert így is garantált halláskárosodást okoz a játék hosszú távon. Hiába némítod le a szigeten és repülőben, néha olyan hangosan felbőg a hang, pl kocsiban, hogy rendesen fáj a fülem. A hang testreszabás meg persze semmi, így ha lejjebb veszed a hangerőt, a többi dolog meg túl halk..
-
Segal
veterán
válasz tepenzed #9720 üzenetére
A test szerver ugyanazokat a beállításokat használja mint a sima tehát tökéletesen össze lehet a kettőt hasonlítani. Na most nekem a sima egész jól be van lőve erre a testen readásul van olyan ami halkabb (ergó feljebb kéne venni) de a red zone meg nagyon hangos. Persze azt aláírom hogy valós de ki akar a meccsbe minimum 2-3 alkalommal ilyen kellemetlenül hangos bombázást hallgatni
-
Jinxb1rd
addikt
Ctrl + M bombázás kezdésénél, majd végénél megint. Problem solved.
We are only Stardust...
-
Segal
veterán
-
miazmá
tag
Mi lehet ez az újabb 975 mb?
-
-
Segal
veterán
válasz KisTücsök #9726 üzenetére
Én eddig nem vettem test szerveren ládát de ha jól értelmezem a szavaidat akkor ha veszek akkor nem tudom kinyitni test szerveren vagy eladni a piactéren?
UPDATE: megy újra a test szerver akkor nemsokára ki tudom próbálni a ládás dolgot és megírom
[ Szerkesztve ]
-
yozsee11
aktív tag
Vajon Red Zone általi halál esetén mit mutathat a killcam? És ha a saját gránátod öl meg?
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
-
Segal
veterán
válasz ReFleXx #9730 üzenetére
Én mindet vissza tudtam nézni
Sajna most egy picivel a vége előtt elvéreztem Pedig már éreztem a csirke illatát
Hárman voltunk az egyiket tudtam is hogy hol van egy fa mögött volt. Sajnos a kör tökközepén) így rá fókuszáltam hangtompítós ump-vel 4x scopre mellett amikor kicsit kinézett meg is sebeztem erre nem észrevett a harmadik a hátam mögül és kinyírt
Összeségébe jó lesz ez csak szokni kell.Végül a ládára visszatérve sajna csak kinyitni lehet, eladni nem
-
cintula187
addikt
Added a new reticle to the 4× scope for weapons using 7.62 mm bullets.
Added a new reticle to the 4x scope for SR and SMG weapons.Ez azt jelenti, hogy "okos" a célkereszt és tudja milyen töltényű fegyveren van?
Durvák ezek a 200-250% -os sebzés emelések.Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Segal
veterán
válasz tepenzed #9738 üzenetére
Ezt a kérdést majd a többiek megválaszolják mert nekem 1080Ti mellett a sima változattal sincs problémám.
-
Prosector
addikt
Delutanra nagyon elbasztak...reggel jo volt minden, de most 20szal kevesebb fps es nagyon laggos...kar erte...
-
Prosector
addikt
válasz ReFleXx #9742 üzenetére
A reggeli tesztverziot hasonlitottam ossze a delutani tesztverzioval. En ezeket tapasztaltam...reggel, 8tol 10ig jatszottam a killcam miatti crashen kivul semmi gond nem volt...aztan jott a leallas meg az 1 gigas vmi...most du. 4 korul elinditottam es kevesebb fps, lag...harmadjara sikerult 2 metert megtennem futva, nem 1x.
-
128bit
tag
Ez a test szervel csodás ,sokkal simább a játék és minden sokkal jobb !
Ha nem lagolna néha ,mindig ezen mennék(medence gépész) 06708810076
-
RazoR
veterán
Mentem pár kört, most borzalmasan lag-os, 2 métereket dob vissza néha.
Jók a hangok, a bombázás tényleg kicsit sok, jó az új iránytű, az új betűtípus szerintem felesleges volt és túl nagy a mérete!
Én bizakodó vagyok az 1.0-val, főleg ha tényleg átmennek az MS szerverekre!
-
Segal
veterán
Az nekem is tetszik az új iránytűbe hogy nagyobba mutatja azt a számot amerre nézel
-
KisTücsök
addikt
Lehet, hogy csak volt egy mákos köröm vele, de ez a DP-28 valami brutál. Meglátjuk, később meddig jut a kapcsolatunk, de egyelőre finoman fogalmazva sem tűnik rossznak.
__(#9750) NyxNyxNyx: Milyen törvény?
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Gondoljátok, hogy a várható "loot box törvény" miatt esik most le az ára a Gamescom ládának? Egyáltalán mennyire érinti a játékot ez? A marketon egymástól vesszük, a játék meg pénzért nem is árulja ezeket a ládákat. Nem igazán értem mi fog történni, de remélem kompenzálva leszünk rendesen, ha eltörlik a ládákat is.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
- Kitűnő MacBook Pro 13 8/256 (94%-os akku)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest