Új hozzászólás Aktív témák

  • sagem

    addikt

    válasz sirszevenap #20349 üzenetére

    Ez igaz, de a matchameking/ranked rendszer tényleg szörnyű és nem ad sikerélményt a kevésbé jó játékosok számára. Gyakorlatilag ha sokat játszol, akkor mindenképpen előre fogsz jutni, akkor is ha sosem nyersz/ha nem ölsz, éppen nemrégen volt erről egy cikk is a gamer.hu-n.

    Ez azért gond, mert egy idő után azok akiknek nem megy olyan jól úgy érzik majd, hogy csak "áldozatként" vannak nyilvántartva a játékban és szépen lemorzsolódnak. Nem az a baj, hogy nem nyer valaki, hanem az, hogy viszonylag kevés játékidő után már nála sokkal jobb játékosokkal dobálja össze folyamatosan és onnantól kezdve már csak abban bízhat, hogy nagyon szerencsés lesz. Nagyon időszerű lenne a ranked rendszer átalakításának, mert ez így nem jó, az biztos. Persze azt is tudom, hogy nehéz ebben a játékban jó ranked szisztémát létrehozni, de valamilyen átalakítás nagyon kellene.

    Kezdetnek a Top10 értékét visszavehetné a játék, rettenetesen túlértékeli, top5 lehetne az, ami most a top10 és így tovább, így egy 25-ik, 15-ik stb helyekkel nem lehetne annyira előre ugrálni kezdetben sem.

    [ Szerkesztve ]

    „Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

Új hozzászólás Aktív témák