Új hozzászólás Aktív témák

  • hunmarkov

    csendes tag

    válasz Winne #19159 üzenetére

    Nálam is stabil 1060-al, egyedül yasnaya ahol néha dropol 90-ről 35-45-re is, +ott ahol épp sokan vannak (versenyen úgy is észre lehet venni, hogy több enemy van a közelben, hogy leugrik kicsit az fps), mindenhol máshol jó egyébként, mind a 3 mapon. Mondjuk nálam very low minden, hogy stabil 100+ fps legyen.

    De észre vettem én is, hogy ha mondjuk a textúrát vagy p.processinget feljebb veszem akár csak low-ra is, már bedroppol néha az fps ilyen micro-lagokkal. Ez sajnos a játék hibája nem a configé. 1050 ti-nál pl. közeli fightokban folyamatosan dropolt az fps, meg érezhető volt a delay.

    Be kell zárni minden háttérben futó programot, és levenni mindent very low-ra, fullscreen-be rakni. Windowed full screen nem jó mert delay-es lesz az irányítás, v-sync off, ugyanúgy delayt eredményez. Render scale 100, hogy éles legyen, de gyengébb gépeknél érdemes lejjebb venni, rengeteg +fps-t ad, csak nehezebb észrevenni az enemyt úgy. Érdemes még adminként futtatni +magas dpi-t bekapcsolni jobbklikk-tulajdonságok-kompatibilitásnál. Speedtestet is érdemes nézegetni hátha a nettel van a gond. Ja és még egy (szerintem) egyértelmű dolog, ne játszunk wireless csatlakozással, instabil. Játékokra, stream-re mindig vezetékkel kössük össze a gépet a routerral.

    [ Szerkesztve ]

    Weboldal készítés: https://zeusweb.hu

Új hozzászólás Aktív témák