Hirdetés
Aktív témák
-
Jane01
csendes tag
Jó reggelt!
A ts-ünk megint halott.
A pénzt már egy hete elküldtem.Írtam nekik e-mailt,most várom a választ.
Azt hiszem ezzel a szolgáltatóval nem foglalkozok tovább.Keresek másikat.
Amióta ezek szerelembe estek egymással,és "összeházasodtak"azóta semmi sem működik rendesen.
-
Jane01
csendes tag
Kaptam választ a szolgáltatótól.
"Szia!
A szerver technikai okokból áll, a szervert hamarosan elindítjuk. Addig
kérjük a türelmed."Hát jó,akkor türelem.
-
-
Jane01
csendes tag
Tisztelettel jelentem a ts újra működik.
-
Pitbullos
aktív tag
elkezdtem feltolteni a costum palyakot es a skin modot de eltart meg par napig mert az ftp nagyon szar lett amiotta at altak a szerverek allandoan fagy le
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Pitbullos
aktív tag
kis jatek izelitonek[link]
az americas army 3 as mini jateka ha kijon a full game aktiv klanunk lesz abba a jatekba mert minden idok legjobb fsp jateka es a legrealisabb is egyben az egyik nagy kedvencem volt csak 1.5 ev aktiv jatek utan meguntam egy kicsit de a 3 resze az mindent visz
hivatalos honlapjuk[link][ Szerkesztve ]
-
horyk
senior tag
válasz laracroft79 #3713 üzenetére
Erre csak ezt tudom mondani :
A férfiak szabályai
SzabályzatÁllandóan halljuk a "szabályokat" a nők részéről. Na most itt a másik oldal. Ezek a MI szabályaink! Jegyezd meg... Mindegyik pont SZÁNDÉKOSAN az 1-es számot kapta, mert egyformán fontosak!
1. Tanuld meg használni a WC-ülokét. Nagylány vagy. Ha fel van hajtva, hajtsd le. Nekünk felhajtva kell, nektek lehajtva. Sosem hallotok minket arról panaszkodni, hogy megint lehajtva hagytátok.
1. Vasárnap = sportok. Ez olyan mint a holdciklus vagy az apály-dagály váltakozása. Törodj bele!
1. A bevásárlás NEM sport. És nem, soha nem fogunk rá akként gondolni.
1. A sírás = zsarolás.
1. Azt kérd, amit akarsz. Tisztázzuk: a finom utalások nem működnek! A nyomatékosított utalások nem működnek! Az egyértelmu utalások sem működnek! Csak mondjad!
1. Az IGEN és NEM tökéletesen megfelelő válaszok szinte minden kérdésre.
1. Csak olyan problémával gyertek hozzánk, aminek megoldásában a segítségünket kéritek. Erre vagyunk valók. Szimpátiáért ott vannak a barátnőitek.
1. Az a fejfájás, ami 17 hónapja tart, az már betegség. Menj orvoshoz!
1. Bármi, amit 6 hónapnál régebben mondtunk nem felhasználható vita közben. Igazából minden megjegyzésünk érvényét veszti 7 nap után.
1. Ha nem úgy öltözködtök, mint egy sorozatszereplő, akkor ne várjátok el, hogy úgy viselkedjünk, mint a szappanopera-szereplők.
1. Ha azt gondolod, hogy kövér vagy, valószínűleg úgy is van.
Ne kérdezz minket!
1. Ha az, amit mondunk kétféleképp érthető és az egyik megsért,
elszomorít vagy feldühít, akkor mi a másikra gondoltunk.
1. Megkérhettek, hogy csináljunk meg valamit, vagy megmondhatjátok,
hogy milyen legyen. De azt ne, hogyan.
Ha már tudod, hogyan lehet a legjobban megcsinálni, tedd meg magad!
1. Amikor csak lehet, a feltétlen szükséges mondanivalódat
a reklámok alatt mondjad el!
1. Kolumbusz Kristófnak nem volt szüksége iránymutatásokra.
Nekünk sincs.
1. MINDEN férfi csak 16 színben lát, mint a Windows alapbeállításnál.
Például a barack az egy gyümölcs, nem szín.
A padlizsán az zöldség. Fogalmunk sincs, mi az a mályva.
1. Ha viszket, megvakarjuk. Így szoktuk.
1. Ha azt kérdezzük mi baj és azt mondjátok "semmi", akkor
úgy viselkedünk, mintha semmi baj se lenne.
Tudjuk, hogy hazudtatok, de nem éri meg a zűrt.
1. Ha felteszel egy kérdést, amire nem akarsz választ hallani,
akkor olyan választ fogsz kapni, amit nem akarsz hallani.
1. Ha valahova el kell mennünk, bármit is viselsz, az nagyszerű.
De tényleg.
1. Ne kérdezd meg, hogy min gondolkodunk, kivéve ha felkészülten
tudsz beszélgetni olyan témákról, mint a futball,
lőfegyverek vagy versenyautók.
1. Elég ruhád van.
1. Túl sok cipőd van.
1. Formában vagyok. A kerek is egy forma.
1. Kösz, hogy elolvastad ezt.
Igen, tudom, ma a kanapén kell aludnom. De tudod, ezt a
férfiak egyáltalán nem bánják, olyan, mint a kempingezés.Szal,kedves hölgyeim : kérem a szabályzatot betartani !
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Pitbullos
aktív tag
na evileg kesz a skines tuningos costum mappos mod fel is tettem ma meg allitgatok rajta de holnaptol mar uzem kepes lessz
-
horyk
senior tag
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
válasz Pitbullos #3725 üzenetére
Pedig gyúrhatnál rá, láttam tegnap nem nagyon ment.
-
Jane01
csendes tag
Jó reggelt!
Drága kedves aranyos Horyk barátom!
Ha még egyszer rám mersz írni xfiren olyankor amikor látod hogy war van,esküszöm neked hogy leverlek. A bánatos fityfirittyes fenének kell az embert cseszegetni olyankor.
Mostanában úgy sem megy a játék,valahogy nem érzem.
Erre te még jössz azt cseszegetsz.
Alig várom hogy azt lássam hogy warozol.Addig fogok itt ülni és írogatni amíg meg nem üt téged a guta.
-
horyk
senior tag
Drága Jane !
Köszönöm megható leveled, de kellesz nekem, mint festménykereskedő profitjához a festő halála.
Nyugodtan rám írhatsz drágám, nem fogok érte megharagudni, lazán nyomok egy Alt+F4-et azt írogathatsz !Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
(PIT)Drummer
csendes tag
Ezt a klánnak : [link]
Kicsit shit a minősége,de nem a szándék,hanem a fontos!"Look at the pain around me,this is what I'm cry for.Look at the pain around me,this is what I'll die for!"
-
Pitbullos
aktív tag
nos nem az volt a baj hogy nem ment a tegnap nagyon felhuztam magam nekem nem jon be az ilyen szarsag hogy fustolok mint allat es headshotot kapok a palya masik felebol a fuston keresztul meg gugolva megyek a fal mellett es megint headshot a falon keresztul meg a funek semmi hasznat nem veszem mert a sok doppingos a csalo cfgkel eltunteti a fuvet
meg a promod egy nagy rakas szar csak az este untam magam egyett beleptem hiba volt
sajnos oda kerultunk hogy a tiszteseges jatekos aki tisztan es szep grafikaval akar jatszani nem tud menni warozni mert az tele van mindenfele rohadt csaloval akik pronak hiszik magukot mert nekik pro cfg juk van van egy ocska verseny mod minden fele hulye beallitasokkal meg cod2 szar grafikaval.
meg a jatek megjelenese utan elvezet volt sd zni meg warra menni akkor meg szamitott ha valaki pro volt en se voltam a leg gyengebb es normalisan lehetett jatszani szep grafikaval de sajnos ez mara atment ki tud jobban csalni cfgzni a waron az a pro jatekba.[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
laracroft79
csendes tag
BOLDOG SZÜLINAPOT PITBULL KLÁN!
-
horyk
senior tag
válasz Pitbullos #3734 üzenetére
OMG !
Te szerintem neked ha rémálmod van akkor pro.cfg-k kergetnek !
Miért az a szar promod3 van a szerótokon, miért nincs PB konfig.
A Promod 4.22 alatt nem tudod használni a cfg-t mert egy ilyen kép fogad.
Ne sírjon már a szád : Pub skill nem skill ! Ennyi !Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Pitbullos
aktív tag
hagyal mar az ilyenekkel ugyanugy szetkurjak a c fgt ha meg nem vesznek csalast 5 6 oszepotolnak es olyanokat vesznek minden benne van es semmilyen pb se cheat vedelem nem latja
itt van egy peldanak es meg reklamozak is [link]
nehogy mar a fuston keresztul loves es a falon at headshot is mar bele tartozzon a skillbe
en mar senkibe nem bizok hiaba pro vagy nem az a cod sorozatokba nem lehet a prot a csaloktol megkulomboztetni es ha ra mondod h csalo akkor o elkezd lowozni ilyen az egesz cod tarsadalom fokepp a magyar
mar alig varom az americas army 3 ast ott legalabb mindenki normalisaon jatszik es keves a csalo
ne te oktas ki mert ahogy hallottam a klanotokba voltak botlasok pl: wh[ Szerkesztve ]
-
horyk
senior tag
válasz Pitbullos #3747 üzenetére
Ne haragudj meg , de szerintem mennyél vissza moddolni és akkor nem fogsz mérgelődni !
-
SystemRoot
őstag
válasz Pitbullos #3747 üzenetére
nincs értelme mérgelődni, horyk elmondta a megoldást. amúgy meg a saját szerótokon ti állítjátok be hogy mit enged a PB, plusz lehet streamelni is, és úgy nem nagyon lesznek csalók.
ha pedig cb-n nyomultok akkor ha csal az ellen el lehet kérni a demoját és kiderül minden, akkor pedig megy a bann, és cbn többé nem találkoztok velük.Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest