Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz PazsitZ #9365 üzenetére

    Simán lehet, hogy én értettem félre a dolgot, de akkor elmondom, én hogyan értelmeztem, nagyon röviden:
    - spammer egy oldalon megjelenít jó sok cikket ömlesztve, aztán szeretné, hogy ezek klikkelhetők, külön oldalon megtekinthetők legyenek
    - amit Te írtál: van a "cikkek" id-vel rendelkező elem, ebben jelenik meg az összes cikk. Valamelyik vonatkozó linkjére kattintva ez a "cikkek" id-val rendelkező elem elrejtődik, majd a kattintott elem tartalma bekerül a "cikk" id-val rendelkező div-be. Itt van egy, a cikk bezárására szolgáló link is, ami annyit csinál, hogy az előbbi, ömlesztett "cikkek" id-val rendelkező elemet már megint megjeleníti, majd a "cikk" id-val rendelkező elem tartalmát eltünteti (törli is).
    Szóval ez egy ilyen kliensoldali játék, de attól még nem tekinthető meg külön oldalon, és nem is lehet külön hivatkozni az oldalra.
    A felesleges terhelés alatt igazából azt értettem, hogy amennyiben marad a megoldásodnál, tehát csak kliensoldalon játszadozik a cikkek eltüntetésével-megjelenítésével, és nem oldja meg, hogy csakis az adott cikk legyen megjeleníthető, akkor mindig kötelező lekérnie a szerveroldalról az ÖSSZES cikket, mert utána ugye ebből fog szemezgetni, elrejtegetni, megjeleníteni - de ettől még mindig nem tudta mondjuk elküldeni az ismerősének, hogy nézd, a 30 ömlesztett cikkből igazából ezt akarom neked megmutatni, ezt olvasd el. Na oké, itt meg azt is lehetne csinálni, hogy ugye minden cikknek külön azonosítója van, akkor mivel úgyis minden egyetlen lapon van, mind a 30 cikk, akkor úgy linkeled be, hogy http://example.com/index.php#cikk_28, mert végül is ez is odaugrik, és működik. De most ezért jelenítse meg az összes cikket, mind a 30-at? Minek?

    Na, tehát a lényeg: szerintem ő ilyen blogszerű ömlesztést akar, aztán a címre rákattintani, és teljesen külön oldalon megjelenítve látni azt az egyetlen árva cikket, a többit nem (legfeljebb egy főoldalra mutató linkkel, stb.).

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák