Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PumpkinSeed

    addikt

    válasz Sk8erPeter #18030 üzenetére

    "Már hogy lenne nulla szakember Javából?"

    Ezt úgy értettem, hogy az olyan szakember a kevés akinek nincs tényleges állása ebben a munkakörben. Nyilván vannak szakemberek, de azoknak nyilván vannak jól fizető állásaik, ezért egy bruttó 150k-s munkahelyre nem egy Java szakember fog jelentkezni...

    "Egyébként uncsi picit visszatérően olvasgatni a topicokban, hogy sokan mindig valaki másokat hibáztatnak azért, ha nem sikerült kiképezni magukat..."

    Én egyáltalán nem hibáztatok senkit, ami engem érdekel azt 0-24 nyomom. Az más dolog, hogy engem a Java annyira nem érdekel és ez azért van mert az oktatás miatt nap estéket szívtam végig vele, de nem hibáztatom az oktatást azért, mert én nem vagyok Java szakember.

    "Hogy egy olyan szeletével találkoztál a Java-programozásnak, ami épp az adott területhez kapcsolódó gyengébb..."

    Nem minősítettem a nyelvet csak annyit mondtam, hogy nem tudom magam elképzelni Java fejlesztőként az 3 félév alatti szenvedések miatt. Nem mondtam, hogy valaki ne legyen Java programozó mert a Java egy szívás, mert nekem ez a véleményem. Én csak annyit mondtam, hogy nekem nem jött be, és én valószínűleg nem leszek Java fejlesztő.
    Amúgy ha autodidakta módon nem tanultam volna akkor az egyetemről kikerülve valószínűleg nagyon alacsony tudással kerülnék ki a piacképes tudást figyelembe véve. A most használt technológiákat még csak meg sem említik, szóval jogosnak érzem a felháborodást miszerint az egyetemi évek pocséklásba mentek, mert magamtól sokkal több mindent és hasznosabb dolgokat tudtam volna megtanulni. Kivételt képeznek az algoritmusos és egyéb hasznos órák amik száma nagyon alacsony.

    "Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

Új hozzászólás Aktív témák