Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz SirRasor #14655 üzenetére

    Igazán leírhattad volna, mit csesztél el, mert már felkeltetted az érdeklődésemet azzal, hogy le akartad tiltani a kivételkezelést. :DDD

    (#14657) Speeedfire :
    Igazából mi a célod, mit szeretnél? :)

    (#14666) trisztan94 :
    ezt bebélyegezve írtad, vagy józanul? Habár ha előbbi, akkor ennél szebbet is írhattál volna. :)

    "Az általános kérések GET-tel mennek a szerver felé"
    Milyenek azok az "általános kérések"? :DDD

    "A másik lehetőség a POST kérés, ami egy titkosított kérés. Ezt általában regisztrációs felületeken, login felületeken, vagy bármi olyanon szokták használni, ami titkosítást igényel. Cserébe nyilván sokkal lassabb, mint a GET. Ezt kinyerni szinte lehetetlen, ebben a topikban nem is foglalkozunk ezzel, nem akarjuk, hogy bárki kivegye más oldalak POST kéréseit. Mert az nagyon rossz lenne. :)"
    Hát ez óriási. :DDD :C
    Igazából az egymás után következő mondataidból nem is nagyon lehet kiemelni blődséget, mert egyik üti a másikat. :DDD Titkosított? Olyan felületeken használnak POST-metódust, ahol titkosításra van szükség? :DDD Lassabb? Kinyerni lehetetlen? Nagyon jó, még! :DD (Habár ne, mert valaki még elhiszi.)

    Igazából nekem most szereztél pár vidám percet, de összességében ez elég szomorú, mert tudtommal igen aktívan fejlesztesz weboldalakat, több programozási nyelven is, de láthatólag fogalmad sincs az alapok alapjainak legelemibb részeivel sem. Bocs, de evvan. :( Inkább kérdezz vagy olvass, ha valami még nem tiszta.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák