Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• koko00869

tag

válasz KnightDave #31598 üzenetére

Nekem kb. egy hetes egy 55-ös 806. Nagyjából hibátlan számomra és semmit nem mókoltam a beállításokkal. Netflix Dolby tartalmak csodásak mindkét módban, továbbá gond nélkül adja a tömörített Atmost egy JBL 9.1-re. 4K HDR filmet próbáltam egy külső HDD-ről USB-n, ugyanezt tudom mondani. TrueHD Atmost nem tudtam még kipróbálni. A soundbar bugot eddig csak Sonos-szal olvastam, nagyjából semmi mással. Xbox One X-szel szintén hibátlan minden, szépen írja ki az infót, amikor észleli a boxot, állítja magát HDR Játék módba. Az Ambi baromi hangulatos a filmeken, játékok közben ledöbbentem, hogy milyen gyorsan és milyen finom átmenetekkel tudja megjeleníteni a színeket. Ez az első Philipsem, de szerintem soha nem lesz másmilyen, főleg az Ambi miatt.

Igen, avs-en kárognak sokat, de ha összeszámolod, mennyi az, 20-30 ember? Najó, lehet, hogy több, de a 100-at sem éri el. Azt érdemes figyelembe venni, amit írt korábban a kolléga, hogy ha nincs gond, az emberek többsége nem olvas meg nem írogat fórumokba, csak használja a cuccost. Én sokat vacilláltam Sony A80J, LGC1 és a 806-os között. Minden létező tesztet, összehasonlìtást, fórumbejegyzést elolvastam az előző két hónapban. Abszolút nem bántam meg ezt a tv-t, remélem, hogy sokáig problémamentesen teszi a dolgát, mert nem szívesen válnék meg tőle.

Új hozzászólás Aktív témák