Új hozzászólás Aktív témák

  • Mezcal

    addikt

    válasz blakey #23986 üzenetére

    Saját tapasztalataimat írom le én is, neked nem tudom, hogy honnan az info, hogy nem, d eezek szerint, te ezt is jobban tudod.
    Leírtam már korábban, hogy sokat partyjátékozunk barátokkal, barátomnál és nálam, neki 300 ezres VA-s Samuja van, oldalról már nem élvezhető betekintési szöggel, ami miatt az oldalt ülők mindig beülnek a kanapé közepére :) Nekem nem kell a rizsa, hogy de mégsem, meg majd beállítás kérdése, ez saját tapasztalat, haver!
    A másik, hogy VA-s monitorom volt, ami TN paneles színeket produkált, csak éppen magasabb válaszidővel, ami rohadtul nem volt vicces játék közben. Műszerász ismerősőm javasolta, hogy a VA kuka, ha játszani akarok, és megmutatta a saját felső kategóriás, akkor több százezerbe kerülő VA monitorát, irgalmatlan input laggal. Ő mondta, hogy képszerkesztésre, videózásra minden szakember IPS monitort vesz a színhelyesség miatt. VA kizárva.
    Innen ered az én VA nem utálatom, hanem nem tetszésem, saját és műszerész tapasztalatokból. Majd ha veszed a fáradtságot és megnézel egy profi IPS monitort egy VA-s mellett, akkor beszélhetünk beállításokról. Én megnéztem! :)

    Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós

Új hozzászólás Aktív témák