Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Mezcal #23982 üzenetére

    Fenét, nézd meg a videot, két kalibrált készülékről van szó! A VA paneles tv-n önmagában nézve nem jön ki, hogy mekkora a lemardása az IPS színeihez képest - Ekkora hülyeséget ne írj, nem láttál jó TV-ket, ez már biztos. Saját tapasztalatomat írom és nem videókból meg hallott információkból táplálkozom, rengeteg VA és IPS paneles TV-m volt, nem boltban láttam, nem haveroknál hanem saját készülékeim révén ismertem meg őket. Videóból semmit nem lehet megállapítani. Legalább ne írnátok ekkora blődségeket.
    A VA feketeje is szürke, aki mást állít, az hazudik. - mélyebb és jobb az IPS-hez képest. Aki mást állít az hazudik.
    Tedd oda egy plazma vagy Oled mellé látni fogod. - Sokmindent leteszteltem, ezeken is túl vagyok, volt plazmám, OLED-em is van, tudom miről írok ráadásul a szakmám révén a színekkel is maximálisan tisztában vagyok. 100%-os fekete csak OLED-en van de a feketének is több árnyalata létezik, ráadásul mélysége is van, a szürke is a fekete árnyalat de nem mindegy, hogy hány százalékos, amíg az IPS paneles TV-n a valódi 100%-os fekete 60-70%-osan jelenik meg addig a VA panelen 80-85%-on, gondolom érzed a különbséget.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák