Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
siti
őstag
válasz rob210 #59137 üzenetére
az aranyhalam se döglött meg, amikor vízbe raktam, bezzeg a macskám...
hagyjuk már ezt a nekem nem megy tönkre, nekem tönkremegy dumát. Ha az autó bírja, így tervezték, olyen anyagok vannak benne, azokat nem fogja kikezdeni az etanol. gumicső és gumicső között is van különbség...Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz rob210 #59137 üzenetére
No, akkor egy utolsó teszt, mielőtt betolnátok a Dunába. Az olaj nem hígul benzinnel? Ez MPI, de a központi befecskendezéses is tud pisikélni, ha nem zár rendesen az üzemanyag befecskendező szelep.2 csavar tartja a befecskendező konzolt és szívócsonkba csak bele vannak dugva, egy tömítő gyűrűbe. Ha kiveszed, megfordítod fölfelé az egységet, és valaki indítózni kezd, látni fogod, hoogy porlasztják-e a benzint, vagy hugyoznak. A pisiseket el kell dobni, nem való ilyen dedós befecskendező bele. A központi befecskendezőset is lehet így tesztelni, csak annak a gravitáció is segít, nem kell megfordítani, csak le kell venni és nézni a porlasztási képet.
Az etanolhoz: pontosan a befecskendező szelepek tömítését tudja megrágni, ha érzékeny az alkoholra, nem mindegyik érzékeny. Volt már a kezedben a rönci központi injektora?(csak az injektor, nem az egész egység amibe be van ültetve, gumigyűrűk vannak alatta és rajta is) Ha volt a kezedben ,akkor tudod, hogy az egy mágnesszelep, ami néha kinyit, körülötte mindig van benzin, de csak akkor enged a szívócsőbe, amikor a vezérlő azt mondja. Ha megenné az etanol a tömítést, akkor folyton pisálna, ami nem tesz túl jót semminek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Gyúrósok ide!
- Automata kávégépek
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.