Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Rotflmao:
A Satuként ismert Lanczner ezután panaszt tett az ORFK ügyfélirodájában, mert amióta vasárnap kitessékelték őket a Kossuth térről, papucsot és mackónadrágot kénytelen viselni. A rendőrök mindenétől megfosztották, beleértve mobiltelefonját és autóját is, sorolta.
Rotflmao: El is higyjem, hogy eg yolyan embernek, akinek csak egy papucsa van és egy mackónadrágja, semmi több, az ki tud fizetni egy mobilszámlát, vagy fenn tud tartani egy autót. Hűát, hülye azért nem vagyok"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
orbano
félisten
félreértettél te is. ennél szigorúbb eljárást én sem nagyon tudnék elképzelni. de hogy az a pőr keménymag kaphatott volna kicsit komolyabbat. elmennek 56ost játszani, azt a fele még puskalövést sem hallott életében és maga alá szarna ha rálőnének. csak szerencséjük van, mert védi őket a tömeg...
A vér nem válik VAZZE!™
-
turho
addikt
Igen, csak volt egy valag tajtparaszt sudribunkó akik embereket támadtak meg, és komoly anyagi károkat okoztak, rongáltak, és rengeteg embert megfélemlítettek még a televízión keresztül is, szerte az országban. És tudod, én nem szívesen lettem volna parancsnok idióta állat, mert annyira felháborított az anarchia, hogy keményebben léptem volna fel.
Ja: itt nem éleslőszerrel, és nem agyonlóttek, illetve nem agyonvertek embereket. És nem kiváltó ok nélkül.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
BosXx
aktív tag
Ó hát ez hihetetelen lehet fokozni a kampány hevét, megérkezett
a HŐS ÁVÓSOK legendája!!!
igenigen, ünnepeljük méltóan 1956-ot.
[Szerkesztve]Sikeresnek érzed magad? Nézted már a magánnyugdíjpénztári egyenlegedet?
-
turho
addikt
Ok, de ha mindig ezt papolod hogy lovasrendőrök tiportak nyugdíjasokat, ez nem kicsit hangzik hülyén Olyan mint egy nyugdíjaselhárító gyorsreagálású akció....Lovasrendőrök nem azért voltak ott és nem öregekre vadásztak
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
joey7
őstag
végre, vki megérti a történteket.
mit mondjak,könnybe lábadtak a szemeim a 16 éve várt reformok szelének érkeztekor.A lábam meg bele is sajdult a gumigolyó okozta örömérzéstől; istenem végre a fényes szelek elértek hozzánk is! megérhettem ezt a napot is amikor az Egy Ország, Egy Ember ,Egy Terv végre kezdetét vette a megvalósulásának. -
ali3m
tag
Szerintem csak köszönettel tartozunk a rendőreinknek ! Én ugyan személy szerint nem kedvelem őket a hétköznapokban de most azt kell mondanom hogy alaposan ki tettek magukért ! Végre azt látom hogy nem ok nélkül kötözködnek, igazoltatnak bulizo fiatalokat, szemétkednek a normális auto vezetőkkel és hagyják ámokfutni a 20 millios terepjárokat hanem vigyáznak a rendre ! Ezuton is köszönöm !!!!
Helyesírás ellenőrzés forever!
-
BosXx
aktív tag
csak egy kicsit hihetőbb az én papolásom, mint a te a rendőrök jó emberek dumád mártcsak azért is, mert én ott voltam, te nem.
egy árva szóval nem írtam, hogy nyugdíjasokat tepertek el, azt írtam, hogy sűrű tömegbe vezettek lovastámadást nagyon hosszan, a nagyrészén gyerekes családok, nyugdíjasok és békés fiatalok/középkorúak közé, többszáz méterre a deák tértől.
ezt eddig SENKI nem tudta megmagyarázni, pedig igencsak dübörög itt (is) a kampány.
[Szerkesztve]Sikeresnek érzed magad? Nézted már a magánnyugdíjpénztári egyenlegedet?
-
turho
addikt
Most te azt magyarázod, hogy hagyni kellett volna lebontani fél Pestet? Nem hiszed, gondolom, de messziről, tv-n keresztül nézve is félelmetes, illetve gyomorforgató volta a vandál sereg.
(nem egészen értem a városunk romokban állna összefüggést)Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
scang
senior tag
bocs, akkor itt befejezhetjük...
ha jogosnak találod a rendőri brutalitást nincs miről beszélni
addig oké mig kirúgják a lábát, elvágódik, megbilincselik...
a többi már nem fér bele nálam, mint írtam, függetlenül attól, hogy követ dobált vagy csak ácsorgottKétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
orbano
félisten
az én apám sem volt, szerencséje volt. de nem tudom mit nehéz azon megérteni, hogy két féle ember volt az ÁVHban. az egyik meggyúzúdésből, az az a fajta akit én is rühellek. de nagyon sok kiskatona steljesített náluk szolgálatot. őket nem kérték, hogy menjenek, nem is ők jelentkeztek, egyszerűen ez volt a PARANCS. tudod mi járt a katonaságnál parancsmegtagadásért? mielőtt nagyon elgondolkoznál, segítek: nem, nem hadbíróság és nem is börtön...
és persze arról sem beszél senki, a ''forradalomban'' miért kellett az egész rákóczi utat végigfosztogatni és gyújtogatni. biztosan ÁVHs közértek, zöldségesek meg cipőboltok voltak mind...
és félre ne érts te se. nem ítélem el 56-ot, szar dolognak tartom ami ott történt, éss igenis volt szép és nemes oldala is, de valahogy mindenki megfeletkezik arró, hogy a legtöbbet ott is az ártatlanoknak kellett félni, és igen sokszor a honfitáraiktól...A vér nem válik VAZZE!™
-
turho
addikt
Mivel sok ember volt, és a ló felülröl nem tud érkezni adott célpontra, gondolom a falon sem tud járni, ezért is kellett végigmennie az emberek között...Sokan nem voltunk ott, ebben igazad van. De fenntartom a rendőrök melletti rokonszenvemet. Azok mellett akik ki voltak vezényelve.
-
nagyúr
hehe, a portfolio.hu és a photoshop.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
BosXx
aktív tag
na és mi a retkes halál volt az adott célpont meséld már el, megfordulni a dohány utcában?
nagy terv volt, grat
De fenntartom a rendőrök melletti rokonszenvemet. Azok mellett akik ki voltak vezényelve
Az enyém is visszatérhet, miután végigfutották a kiskörutat oda vissza 2* lovakkal a seggükben
-
turho
addikt
Most ha felülemelkedünk a járási KovácsII tizedes elhízott fején, a járőrök autósköcsögségein, a rendőrvicceken, satöbbi (melyik szakmának vannak csupán kiválóságai, hm?) akkor feltenném a kérdést: jobb lenne ha nem lennének, nem lettek volna rendőrök? Egyébként figyelt valaki a rendőrökre is pl. a televízióban, a napokban, az atrocitások helyszínén?
-
nagyúr
-
turho
addikt
Nézd, megint csak (harmadjára) kikívánkozik belőlem hogy rosszul választották helyszínt akik ténylegesen ártatlanul is megszendvedték a dolgokat. Nem lehet ''véletlenül'' ilyenbe keveredni, vagy rosszul mondom? Lehet?
-
Ijk
nagyúr
Az a baj hogy elég sok csűrhe él Budapesten, és ha balhé van akkor ők is mindig ott vannak. Láttam a tv-ben is amikor közelebbről mutatták a kemény magot, hát nem laknék velük 1 háztömben. Az egész vita ott hibás hogy mindenkinek igaza van.
A normális emberek nem tehetnek róla hogy kimennek egy politikai gyűlésre és megjelennek köztük a felbújtók, akik kezdik a balhét. Mit lehet tenni? Hazamenni, legtöbben ezt is tették, csak sokan sajnos a rendőrroham után.
Ezeket az embereket kellene valahogy eltűntetni a társadalomból, mert az ilyenek alapján ítélik meg a tüntetők többségét.
[Szerkesztve]/人◕ ‿‿ ◕人\
-
nagyúr
szerintem a méltó ünnepléshez az hiányzott, hogy az összes politikusunk befogja a pofáját egy napra. egy napra felfüggeszteni az aktuálpolitikát, a szardobálást, a gyűlülködést.
de nem viktorka milliós tömegtüntetést szervez az adott napra,
a sok birka meg odamegy, aztán meg barikádot épít.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
BosXx
aktív tag
Nem lehet ''véletlenül'' ilyenbe keveredni, vagy rosszul mondom? Lehet?
Szerinted miről mesélek egész délután?
A lovasroham nem volt a TV-ben vagy mivan?
pár négyzetméteren belül mozogtam a fideszes rendezvényen, a közelben nem volt rendőr, nem volt felszólítás, csak jött a lovasattak.
ezt nem lehet kimagyarázni, hogy nem tudnak válogatni, meg felhevült idegállapot etc.
hidegvérű támadás békés emberek ellen!
-
joey7
őstag
eltaláltad,igen jobb lett volna. természetesen ott volt a helyük a helyszineken,de nem kellet volna erődemostratíve felvonulni,hanem csak mintegy jelezvén,h jelen vannak a háttérben szolidan meghúzódni,s figyelni a történéseket.meggyőződésem,h amennyiben ezt tették volna, másképpen alakulnak a dolgok.
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest