Hirdetés

Aktív témák

  • Thyb

    senior tag

    válasz BosXx #2285 üzenetére

    Ezzel valamilyen szinten egyet is értek, de mint azt tegnap is irtam amig általad megemlitett személyek bizonyos csoport mögött foglalnak helyet, akik erőszakkal lépnek fel a rendfentartó szervek ellen, addig ne csodálkozzanak, hogy kapnak. Látható volt, hogy az MTV ostrom másnapján már nem volt hülyéskedés a rendőrök oldaláról. Nekimentek a randalirozóknak. Szeritned mindazok akik most ott felsorakoztak a kődobálók mögött nem látták a tudósitásokat?
    Nagyon sajnálom mindezek mellett mindazokat akik a naggyüllésről hazafelé menet futottak bele a cirkuszba és emiatt megsérültek, de pl szerinted mit gondolt Máriusz, amikor a kiszoritó rendőrök előtt nekiállt papirt lengetni? Én odamehetnék lengetni papirt, mert volt elbocsátó bizonyitványom az elméről, de ilyen alapon Móriusznak is elkel egy ilyen.

    Egy olyan valaki aki viszont támogatja az állami ünnepeken történő randalirozók viselkedését (mert bár elitélhette volna, mégsem tette), egy olyan valaki aki politikai naggyüllést csinál egy 50 éves megemlékezésből, ne akarjon igazságról papolni.

    Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.

Aktív témák