Hirdetés

Aktív témák

  • Frakk

    tag

    válasz tildy #1326 üzenetére

    Igen élénkítő hatású de az még nem jelenti azt, hogy drog lenne. Hogy ezeket az idézeteket honnan szedted nem tudom, de szerintem az egy elég általánosan elterjedt tévhit, hogy a kávé drog, szal valszeg nem nagy kunszt ilyen idézeteket találni gugli felhasználásával. Ha én tévedtem, hogy nem drog a kávé (ami nem kizárt) akkor viszont a biológia tanárom is tévedett, aki viszont azért eléggé elismert a saját szakmájában, szóval kétlem, hogy így lenne.

    Akkor összefoglalom, hogy én hogy tudom a dolgokat (eddig ezek közül semmit se cáfoltál meg, vagy csak nekem nem tűnt fel) :
    -A drogoknak tudatmódostó hatásuk van, és fizikai függőséget okoznak.
    -A kávénak nincs tudatmódostó hatása, és nem okoz fizika függőséget.

    Na, szal ebből a két álltásból szerintem könnyen össze lehet rakni a harmadikat: tehát a kávé nem drog. Szal ha te azt mondod mégis az, akkor inkább a fent leírt két mondatomat cáfold meg, és ne a gugliból ki copypastezett idézetekkel gyere, amikeben egy mondaton belül szerepel a kávé és a drog szó, mert az nem sokat ér.

    ui. Bocs hogy kicsit talán túl komolyra sikerült ez a hsz-em, igazából nem szánom kötözködésnek vagy valami, csak szeretek vitázni na :DDD . Szóval no offense, várom erről mi a véleményed.

    szerk: a gugliról meg tudok neked olyan kamu idézeteket szedni hogy ijaj! Szal az internettel tényleg óvatosan kell bánni az ilyen kérdésekben.

    [Szerkesztve]

Aktív témák