Új hozzászólás Aktív témák

  • anonymus89

    addikt

    Sziasztok!

    Hobbi szinten már 2 éve játszunk barátaimmal, heti 2-3 alkalommal. Ennek örömére 2016. decemberében vettünk közösen egy Blade 5 táblát akkor azt tartottuk favoritnak.
    P-gamestől vásároltuk sajnos érkezéskor szomorúan láttam, hogy csak a saját dobozába volt csomagolva mind2 és össze ragasztva ragasztószalaggal. Így az egyik meg is sérült szállítás közben mert valami benyomta a dobozt és meg is sértette egy kis helyen a táblát. :U (ennyit a csomagolásról vélemény meg is lett)
    Maga a tábla nagyon jó anyagból van nagyon jól bírja természetesen forgatjuk, hogy egy szektor ne menjen teljesen tönkre. Így egy év után is kiválóan teszi a dolgát viszont a drótok meredekségének 90°-ról 60°-ra történő csökkentése sem oldja meg a telibe dobását. Van náluk finom köszörű és azzal szinte tűhegyesre vannak állandóan finomítva. Legtöbbször párban játszunk ritkán egyéniben de nagyon élvezetes számunkra.

    Kérdésem, hogy milyen tollakat érdemes beszerezni, ami elég tartós is? Jelenleg helyi boltban vásárolunk de az unicorn tollakkal nem vagyunk megelégedve.

    anonymus89

    [ Szerkesztve ]

    Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//

Új hozzászólás Aktív témák