Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpm
senior tag
Na úgy látom a titkos favoritom (Webbert) elkezdte bepakolni az eleje Mindenki azt lesi mit lép a másik, kár hogy nyílvános még ilyenkor a felállás.
Bízok egy ocsmány Ferrari és Lotus szereplésben[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Alea iacta est
Egy tavalyi dobogóval már kiegyeznék
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
IreN!CuS
őstag
48 pont...szutyok Ferka helyett egy FI és kinézett volna egy álom hétvége.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Motion_Blur
félisten
válasz IreN!CuS #3305 üzenetére
Én sem hittem volna hogy az utolsó klasszikus (aero) versenypályán, Barcelonában mutatott teljesítmény óta ennyit bukott a Ferrari. Hidegzuhany, és a Ferrarinál mindent átcsoportosíthatnak nyugodtan a jövő évi konstrukcióra, mert ez az év masszívan kuka.
Bizakodok egy kettős RB győzelemben holnap, de Alonsotól nem várok jobbat egy 6-7. helynél... látszott hogy nincs tapadása az autónak, Mercihez képest olyan volt mintha más kategória lenne a két autó.
Ez van, szívás.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
IreN!CuS
őstag
válasz Motion_Blur #3307 üzenetére
Hát ha holnap kettős RBR győzelem lesz ,akkor teljesen elment mindenkinek az év , és a ligának sem tenne jót
Azért én nagyon remélem,hogy holnap a Lotus és a Merci is képes lesz alkotni valamit.Ricárdó meg ha hozza a 6. helyet megkönnyebbülök
mandula76-nek hatalmas hétvégéje van eddig....
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
T0rnad0
addikt
51 pont, eddigi legjobb ,de a Ferrarit RB-re kell váltani valahogy...
-
M3oH
addikt
TR es FI jol szerepelt, de Alonso 10. helye eleg gyenge, remelem versenyen alakit vmit, mert kulonben roppant gyenge hetvegem lesz.
-
bobace
addikt
OMG 67 pont. Tán még sose volt ilyen jó. Mondjuk egyszer megjártam már, hogy nagyon jó időmérő után valahol 100 pont lett a vége, nem iszok már a medve bőrére...
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
X3B6O0X
aktív tag
36 pont, de a rohadt életbe, ha jól számolok, be tudtam volna tenni Sutilt, és akkor sokkal jobb is lehetne ez a hétvége...
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
jpm
senior tag
Most hogy diRestát hátra zavarták,a pontozás is változik?
-
FireKeeper
nagyúr
csak annyit mondok, katasztrófa
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Armando_19
őstag
válasz Motion_Blur #3307 üzenetére
Hát ez a PDR... micsoda szerencsétlenség lesz még ezek a hétvégén? Látom szépet változtattál. Kíváncsi vagyok, kinek hogy alakul majd ez a mai nap. Elmozdulni látszunk egymás mellől, az biztos.
Ja igen, 50 pontos lett az időmérő.
[ Szerkesztve ]
-
Armando_19
őstag
válasz Motion_Blur #3315 üzenetére
Egy Alonso>Vettel csere a verseny után?
Vagy Alonso>Hamilton Merci>RB?[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
válasz Armando_19 #3317 üzenetére
Ezek után sztem mindenki egy kaptafára fog építeni.
Ami mindenkinél tuti hogy bennt lesz az a FI a TR a Merci ,vmelyik redbull na kb a különbség az lesz hogy csapatként vagy versenyzőként lesz bennt... -
venember83
nagyúr
Merci jó, Sutil jó, Ricciardo jó. Csak az RBR ne piszkítana bele...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz venember83 #3320 üzenetére
Merci ok, FI ok, Ferrari repül, jöhet a TR és majd a RB...
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
Na most jön az imádkozás egy órán keresztül: a két pilótám a 2. és 3. helyen ál, a gumik meg úgy durrognak mint petárdák szilveszterkor...
-
Motion_Blur
félisten
válasz FireKeeper #3322 üzenetére
Előre is gratula Neked, én a 100 pontért imádkozhatok kb., hogy annyi meglegyen...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Motion_Blur #3323 üzenetére
Ne igyunk előre a medve bőrére... Hosszú lesz még ez a verseny, és gyakorlatilag 3 (és fél) pilótától számíthatok... kb bármire.
-
Motion_Blur
félisten
Ennyi volt nekem, itt most kb. mindent elbuktam.
Grat a többieknek[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
aztamindenit! 232 pont
-
Armando_19
őstag
válasz FireKeeper #3326 üzenetére
Nekem is eddigi rekord pont lesz az biztos. Majd átszámolgatom, de Alonso-t és a Mercit biztos nem adom el.
244 ha jól számolom. Dől a lé.
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
228 gyors számolásban.Jobb mint vártam...kellett hozzá Vettel nullázása és az utolsó SC.Gro megint nem ért célba sok pontonba került...
[ Szerkesztve ]
-
T0rnad0
addikt
Ha jól számolom 239 Ricciardo-t pont jókor tettem be
Ferrari csak hozott pontot, pedig Lotust megint be akartam tenni.... -
kukamatyi
tag
Webber-Sutil párosítás..kár ,hogy Sutil a végén nem maradt dobogón
PÉNZT ér a véleményed(1-6 euro/kérdőív):------ http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=290279-----15 eurónál ingyenes kiutalás....
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #3325 üzenetére
170 pont körül kaptam...
Vettel kiesése (+ Webber 2. helye) pecsételte meg a sorsomat a ma.Qorthral:
[ Szerkesztve ]
-
Qorthral
őstag
Csak annyit mondok: Rosberg - Webber pilótapáros
Igaz sok más nincs mellette, de jelen helyzetemet tekintve álomhétvégét zártam és indulok felfele.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
SamuraiKenji
aktív tag
Hát nekem most bejött a dolog.
Rosberget megint sikerült berakni akkor amikor nyert, plusz Ricc is most a jobb Toro Rossos volt, pluszba még a Ferrari, Force India páros is szépen termelt, így ha jól számolom 266pont...mai verseny nagyon kiadta, és szerencsém is volt de ez is kell....http://oakleyparadise.tumblr.com/
-
Qorthral
őstag
válasz FireKeeper #3333 üzenetére
Igen, szerencsém volt kétségtelenül, de a választás mindenképp jó volt, akkor is erős 7vége lett volna, ha nincsenek a gumigondok és Vettel kiesése. Azért van némi tapasztalatom és érzékem a jó csapat összerakásához Mondjuk most sz*rból kellett várat építenem, de úgy fest sikerült
SamuraiKenji: Grat, nekem is nagyjából 260-270
[ Szerkesztve ]
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Qorthral #3336 üzenetére
ez a duó abszolút jó választás lehet az idény terljes hátralevő részére akár. Rosberg ügyes, a Merci gumiproblémái úgy néz ki tényleg csökkentek, Webber pedig gondolom eléggé felszabadult most a bejelentés után. már csak a csapatokat kell összeválogatnod.
én viszont gondban vagyok... Rosberget biztos megtartom, de nem tudom Sutil helyére újítsak-e egy jobb pilótát... bár igazából árban max Grosjean/Massa jöhetne szóba, de a csapataik épp nincsenek túl jó formában (meg épp ők se... de egy-két erős eredmény kifér tőlük. bár Sutiltól ugyanúgy)... Webber talán beférne, de akkor kezdhetném elölről a csapatépítést...
a toro viszont most nagyon jó budget csapatnak tűnik.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Qorthral
őstag
válasz FireKeeper #3337 üzenetére
Jaja, nem rossz, de nem fér be melléjük az FI... Lehet Webber -> Red Bull csere lesz és megy vissza Sutil Rosberg mellé, na meg marad a Toro. A Marussiát meg majd szép lassan upgradelem.
Webbo most elég drága lett, 80 millió... Grozsi megérheti, a Lotus 2.-5. erő helyzettől függően és a DDRS működni látszik, plusz anélkül is gyors volt eleinte Grosjean. Most kiesett és az ára még lejjebb megy, sokkal olcsóbb lesz a Lotusnál. Perezt lehetne még megfontolni, de a Meki továbbra is elég harmat.
Csapatszinten a Merci most már nagyon jó vételnek látszik, tényleg megoldották a gumigondokat, nem hittem volna. Kötelező vétel most már igazából... A Ferrari so-so, de nem az igazi sajnos... ALO nyilatkozata a dobogón a 15 pont és a jelentős hátránycsökkentés ellenére elég pesszimista volt. Ez nem jellemző rá, így ez sokat elárul...PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
SamuraiKenji
aktív tag
-
X3B6O0X
aktív tag
Tudom, nem érhetek fel az nagyágyúkhoz, de a 187 pontomra büszke vagyok Már csak az a kérdés, hogy mit csinálok. Szerintem FER->RBR lesz belőle (már ha a pénzem engedi, de most esett ki Vettel, talán nem drágul annyival).
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
Zoza24
senior tag
Gratulálok mindenkinek,látom elég sok 200+-os eredmény született
nekem 220 lett,de ennél többet vártam,Vettel és Vergne,nah meg Sutil visszalépdelése a végén nem hiányzott,de ne legyünk telhetetlenek...
viszont a várt árfolyam emelkedés az elmaradt s ez hosszú távon nem túl előnyös...Forza Italy!
-
M3oH
addikt
166pont, hoztam az atlagot. Alonso nevu "zaszloshajom" jobban teljesitett,mint idomero utan vartam. De sztem lecserelem kovetkezo futamra. Mercedes ugy nez ki jo vetel lesz, lehet veluk szamolni versenyen is.
-
jpm
senior tag
Jól teljesítettem, megérzéseim ismét jók voltak. Lassan megyek előre
Örülök hogy tele vagyunk 200+-os, vagy a közeli eredményekkel legalább mégjobban emelkedik a színvonal.
Qorthral! a szerencsétlent (Sutil) kivágtad a csapatból, rögtön tisztességes pontszámot tudtál összegyűjteni -
Qorthral
őstag
Haha
MIt akarsz, már az előző 2 futamon is meglehetősen jól hozott, most meg pláne nem bántam volna, ha a csapatomban vanDe értem a viccet Mindenesetre valószínűleg egyből megy is vissza, mert ennyiért a hülyének is megéri az FI. Egyik hétvégén dupla (erős) pontszerzés,másikon dupla DNF, de így is belefér.
Te is jó érzékkel cseréltél most: Ferrari -> Merci , grat!
-
jpm
senior tag
válasz Qorthral #3344 üzenetére
háát ha a csapatodban lett volna mint versenyző akkor nem lett volna ennyi pontod
FI, STR Merci mindenkinél alap lesz. Azon fog múlni ez az év hogy ki az aki versenyzőként ki az aki inkább csapatként szavaz bizalmat nekik. Aki pl. behúzta versenyzőként Vergne-t összekaprt 8 pontot. aki Ricciardot az 39-et. aki a TR-t csapatként az meg 24-et....
Éreztem egész héten.. bejött. Amennyiben mákom van tabella dobogóra felérek, feltéve hogy alulról vki nem ugrik egy nagyot.
-
greenmukk
tag
251pont eddig magasan a legjobb erdményem
-
jpm
senior tag
295pont egyéni csúcs, bár magamnak most többet számoltam gondolom DiR hátrasorolása csak változtatott..Nem tervezek nagy változtatást.
-
FireKeeper
nagyúr
basszus szinte mindenkinek milyen piszok jó hétvégéje volt hát hogy lépek így előre?
-
Qorthral
őstag
válasz Armando_19 #3346 üzenetére
Neked sem volt rossz hétvégéd, grat. Úgy látom elég komoly, sokszereplős harc lesz a ligadobogó fokaiért. Ami engem illet, elszámoltam sajnos magam, nem fér be a Rosberg + Sutil + RBR + TR, de majd valami hasonló kombóval indulok szerintem a köv futamra.
jpm: 295? Nice, grat. A második legmagasabb pontszám a héten az egész játékban!
Nem egy rossz érzés gondolom (tapasztalatból beszélek ).Az 1. helyezett srácot néztétek? Nevéhez méltóan bohóc. Megfordult nála már a versenyzők és csapatok több, mint 3/4-e ahogy nézem... Sokan többször is
FireKeeper: Ez van, amikor ilyen erős ligában van az ember. Nameg mindig kell valakinek hátra is lépni ott, ahol sokan előrelépnek!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs