Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCartman
őstag
Én meg be akartam tenni Schumit Grosjean helyére de lemaradtam az FP3ról így a mentés híján ment vissza az előző garnitúra, az időmérő végét azért elkaptam.
Mindegy, azért remélem jó versenyt tud futni az öreg, nem hal meg alatta a technika / nem taktikázza, bénázza el a csapat, ahogy szokta, a jó rajthely már megvan hozzá.
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
-
McCartman
őstag
válasz Qorthral #2152 üzenetére
Az utolsó futamokon 10. körül ill. bőven 10+ helyekről indult, utoljára Monzában volt ilyen ígéretes kvalija. (5. -> 6.)
Vérmes reményeket én se fűzök hozzá, főleg, hogy volt ez a Coanda kipufogó körüli maszatolás is, esnek-kelnek ezekkel az új típusokkal.Ezt viszont most a "semmiből" húzta elő, reméljük a legjobbakat.
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Qorthral
őstag
válasz McCartman #2153 üzenetére
Jaja, szépet ment, nézzük csak meg Rosberget. Mondjuk hozzáteszem itt rengeteg múlt a gumikon, mert Rosberg előtte végig gyors volt. Ha jó lesz aránylag a Merci versenytempója, Sumi egész sokáig juthat. Mára rajtnál előreléphet 1-2 helyet, hiszen jókat szokott startolni és a tiszta oldalról indul. Személy szerint egy 7-8. körül helyet tippelek neki.
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Motion_Blur
félisten
235 pont, elmegy..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Zoza24
senior tag
-
Zoza24
senior tag
válasz Motion_Blur #2159 üzenetére
nah látod őket én nem számoltam
én próbáltam kockáztatni,mert körülöttem nagyon hasonló kombinációk voltak...bejött de így sem tudok előrébb lépniForza Italy!
-
Qorthral
őstag
válasz Motion_Blur #2157 üzenetére
Nekem is annyi (kb), ahogy számolom. Jó az a pontszám, csak a Te szemszögedből kár, hogy közel az év vége, mert így nem profitálsz sokat azzal, hogy az RBRes csapatok többségén most rendesen hozol.
Zoza: Mennyi lett végül? Grat a Massás húzáshoz, bátor volt, de ezt kellett tenni. A Ferraris verziód biztos gyengébb lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
-
Qorthral
őstag
válasz Motion_Blur #2162 üzenetére
Köszi! Interlagosra könnyen lehet, hogy már nálam is lesz Perez
Kuka Vergne, helyette elvileg befér, ha nem számoltam el.
El lehet még innen bukni, 2010-ben b-type hasonló hátrányból fogott meg a ligagyőzelemért az utolsó versenyen Igaz, az nem az összetett sikerért ment. Fenyo és madster is 50 pont körül vannak lemaradva, ráadásul Fenyonek erősebb a csapata, szóval nem lesz egyszerű, de remélem, hogy innen mostmár behúzom. Mindenesetre nagyon szép lenne, ha a PH! ligából madsterrel együtt ketten is felférnénk a dobogóra összetettben!Neked sincs még veszve a Liga TOP10, ahogy nézem, bár nem egyszerű a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
McCartman
őstag
274 pont, nem rossz, talán a ligában a legtöbb ahogy nézegettem az előttem-mögöttem állókat.
Grat Hamiltonnak, csak megérte kitartani mellette, valamit visszahozott a sok szívás, balszerencse után.
A szokásos balfaszságra se kellett sokáig várni Grosjeantól (ahogy Webber is hozta a kötelező KERS meghibásodást, ezek nélkül nincs rendes versenyhétvége, igaz most kicsit túlzásba vitték a srácok),
nagy mákja volt, hogy megfogta a sóderágy előtt, utána viszont szépen felhozta magát.
Mercedes no comment, hulladék az a technika nem versenygép.[ Szerkesztve ]
-
Qorthral
őstag
válasz McCartman #2165 üzenetére
Szép hétvége, grat!
Nagyon sajnálom a Tiedhez hasonló HAM - MAL - LOT - RBR - FI verziómat, 280 felett lett volna. Viszont Hamilton a technikai gondok miatt lutrinak tűnt, a Lotus pedig gyengének, így végül váltottam a Ferrarira. 4 verseny óta terveztem ezt a lépést (Lotus helyére Ferrari), de mindig épp a vörösök drágultak a legjobban
No mindegy, így legalább marad izgalom részemről is az utolsó körre.Hamilton rengeteg gondját sajnálom. Éved közepén betettem és akkor úgy gondoltam, hogy már biztos, hogy ki sem veszem... Akkortájt Vettellel egy árban voltak, de Hamilton volt a ponterősebb. Meg lehet nézni, hogy most mi a helyzet... Amúgy itt az F1Ligában is az árakat nézve szépen kijön a VB állás.
-
DemonDani
addikt
Zsinórban kétszer 210 pont Erre mennyi az esély?
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
McCartman
őstag
válasz Qorthral #2166 üzenetére
A szabadedzések alapján valóban úgy tűnt, 2 lyukas garast nem érnek a Lotusok ezen a futamon aztán megtáltosodtak az időmérőre.
Massa: Nem sokan tennék meg ezt a csapatért, na mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet. Barrichello is úton-útfélen elsírta milyen nyomorult élete volt a Ferrarinál Schumacher mellett, de azért a dollármilliókat elrakta közben.
Amúgy mesébe illő ahogy felszívta magát a kis brazil az év végére, le a kalappal, mindazonáltal én még mindig is páros lábbal rugnám ki év végén, kevés ide ez a rapszodikus teljesítmény.„Egyszerűen nem találok, csak ironikus szavakat erre a versenyre."
„Igazi kínszenvedés volt a mai verseny. Sok akció zajlott körülöttem, de sajnos a rossz irányba. Az első garnitúra gumival nem volt tapadás, és feltételezem, sérültek is voltak, mert olyan rosszul teljesítettek. Aztán átálltunk két kiállásos taktikára, ez pedig még tovább nehezítette a dolgunkat.”Legalább megdöntötte Barika rekordját.
-
Motion_Blur
félisten
Ha jól számolom V.Anita negyedszerre adja el és veszi meg újra a McLaren-t
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Qorthral
őstag
válasz Motion_Blur #2169 üzenetére
Hol lehetne már, ha ezeket nem csinálja ill. időben vált Vettelre vagy RBRre? ...
Viszont Fenyo csapata erős lesz és nem nagy a hátránya :S[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
Már én is 4szer vettem meg idén Meg is látszik, hol vagyok.. Jövőre új taktika kell, most néztem meg, hogy köbö ott állok csapatban, mint fél évvel ezelőtt, csak a kétségbeesett próbálkozások elrontották a dolgot
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Qorthral
őstag
Gondolom nagyon várod már a következő szezont, ahogy szinte mindenki, aki kicsit/nagyon lemaradt a rossz/peches próbálkozások miatt. Még egy futam, utána tiszta lap.
Anitában az a csodás, hogy Ő egyszer sem azért adta el a Mekit, hogy mást vegyen helyette... Pusztán csak kipróbálta a 3 közül egy új helyen. Szerintem 30-40 millió buktánál jár csak emiatt.Pá:
-
Qorthral
őstag
Lényegében 8 futam alatt sikerült kicserélnie a Ferrarit a Red Bullra. Nem kis teljesítmény , különösen ha figyelembe vesszük, hogy csaknem 100 milliót keresett ezalatt...
[ Szerkesztve ]
-
SzalaiG
addikt
2 hely előre. 3. legjobb hétvége.
Még bármi lehet.
-
venember83
nagyúr
MSC-KOB-FER-LOT-MCL. Lássuk, mi lesz a harmadik edzésen.
-
venember83
nagyúr
válasz venember83 #2179 üzenetére
Brillírozó FI, KOB és MSC levesbe, marad a sokszor használt pásztor és egy próba Hülkenberggel. Sajnos pénzem marad így, de nincs mit tenni. RB-t nem akarom betenni MCL és LOT helyett.
-
Motion_Blur
félisten
válasz venember83 #2180 üzenetére
Én GRO, MAL, MCL, FER, FI csapattal vágok neki az utolsó versenynek.
Ebből egyenesen következik hogy holnap egy Perez dobogó kinéz
-
venember83
nagyúr
válasz Motion_Blur #2181 üzenetére
Az nekem is beleférne, sőt, maradna 35 millióm, fura helyzet.
-
Qorthral
őstag
Az utolsó percig vacilláltam FI + Maldo vs Gro + Williams viszonylatban...
Végül az utolsó időjárási előrejelzés szinte semmi esőt nem ad, így maradt az utóbbi vari - az FIt Hulk parádés esős tejlesítménye miatt akartam betenni főleg. Remélem jól megy Gro és idénre már nem időzít több torpedózást... Massától dobogót várok, plusz Vettel elverését. Őt most esélyesebbnek érzem erre, mint Alonsót.Mod: RBR, FI, MCL, GRO, MAS lett volna az ideális, de (bőven) nem volt rá elég pénz.
[ Szerkesztve ]
-
-
venember83
nagyúr
válasz Motion_Blur #2184 üzenetére
Utolsó percig.
"A piac most zárva van, csapatot összeállítani hétfő 0:01-től tudsz."
Nyit hétfőn a piac?
-
Motion_Blur
félisten
válasz venember83 #2185 üzenetére
Hétfőn megkapjuk az összegyűjtött lóvét
-
Qorthral
őstag
Jaja, szerencsére Jenson erős formát mutat, bár a rendes topikban egyesek már leírták tegnap.
Én is csodálkoztam rajta, hogy madster nem próbált meg valami radikálisabbat. A szezon folyamán egyébként sokszor volt nagyon hasonló (max 1-2, kevésbé lényeges komponensben eltérő) a csapatunk, úgy fest egy rugóra jár az agyunk.Szerintem úgy érezte, hogy ez a legjobb és reális esetben amúgy sem tudja ledolgozni a hátrányát. Vagy csak ara fókuszált, hogy mindenképp a dobogón maradjon. Reméljük, összejön. A helyében én valószínűleg próbálkoztam volna egy Hamiltonos vagy Buttonos csapattal, még ha az elsőre gyengébbnek is tűnhetett volna. De nem bánom, hogy így alakult. Az alap mindkettőnknél megint totál ugyanaz volt (Massa - RBR - McL), én csak a maradékban vacilláltam. Hihetetlen.
Reméljül legyűröm Fenyőt.
Neked meg Pastornak kell szorítanod nagyon, hogy beférhess a 10be. Persze ez csak akkor mehet talán, ha a Mester leszerepel...PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
McCartman
őstag
Nana, nem koppintunk -Mike-.
-
Motion_Blur
félisten
55 pötty, Gro ismét bizonyított..
-
madster
tag
Ezt a kombót számoltam legerősebbnek és 2 perccel kapuzárás előtt nem ez volt betéve Qorthalnak. Meg persze hátrafele is kellett figyelni, jó lenne a dobogón maradni.
-
Qorthral
őstag
válasz madster #2192 üzenetére
Ami össze is jöhet szerintem, Anita hétvégéje nem lesz túl erős. Fenyo11 inkább gond, de ha meg is előz, a 3. hely talán nincs nagy veszélyben.
Jah, de a csapat gerince ugyanaz volt nálam a másik variban is: Massa + RBR + MCL. Az utolsó percekben már csak arról döntöttem, hogy FI + Mal vagy GRO + WIL. Ráadásul úgy fest, rosszul... De amit mondani akarok, hogy ha marad a másik varim, azt kb semmi sansz nem lett volna a mostaniddal megfogni. Szóval látszott, hogy inkább hátrafele figyelsz, ami amúgy okos dolog, a dobogó nagyon szép eredmény... Az már csak egyéni döntés kérdése, hogy ki mekkora kockázatot vállal be. Én lehet, hogy megkockáztattam volna Hamiltont, de értem, hogy nem merted, mert abban a "nagyobb" bukás (és így a dobogóról lecsúszás) inkább benne volt. Mindegy, mindketten elég szép szezont futottunk a holnaptól függetlenül, azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
madster
tag
válasz Qorthral #2193 üzenetére
A meki HAM vagy BUT-ra csere nem tűnt összességében jó ötletnek, pláne, hogy nem nagyon lehetett látni melyikük az erősebb. Voltak radikális ötleteim, papíron egy RB kivétellel és így 5 közepesen jó és jó kompenenssel egy kevésbé szerencsés RB hétvége esetén lehetne többet szerezni, de legyünk őszinték: a te felállásodon reálisan nézve ha megszakadok se tudok 50 pontot hozni.
-
Qorthral
őstag
válasz madster #2194 üzenetére
Korrekt. Igen, én is így gondolom. Szerencsével lehetett volna csak meg. Abu Dhabiban nagyon peches voltam (HAM, Hulk kiesés), így rossz lett volna, ha itt ismét pech miatt bukok végül el. Remélem nem mennek holnap jó versenyt az Indiák (a Williamsek viszont igen) és megőrzöd a 2. helyet, mert az lenne az igazi. Jövőre meg visszavágó! Ahhoz mondjuk a többieknek is lesz 1-2 szava.
Egyébként én is sokat agyaltam azokon a variációkon, amiket írtál, és valóban ez + ami bent volt nekem a vége előtt tűnt a két legjobb konfignak. Az IM pedig igazolta is ezt, Massa és az RBR erős volt, a Mekis srácok pedig egyenlő jók, így nem érte volna meg a plusz pénzt Hamilton vagy Button. Persze, feltéve, hogy holnap is minden kb így marad.
Megj.: Vicces, hogy mindketten Hülkenberggel buktunk relatíve sokat a másikkal szemben...
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Maldonado ismét bizonyított. Hogy nem tud kifogni sose jó futamot, amikor a csapatomban van...
-
SzalaiG
addikt
799 hely az összetettben. Most állok legjobban az idén.
Erre ilyen az időmérő...
Remélem Vettel kiesik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- Házimozi haladó szinten
- Építő/felújító topik
- Politika
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest