Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz aneda #98826 üzenetére

    Ó a fenébe, pedig azt hittem, hogy feltaláltam a spanyolviaszt :DDD Najó persze nem, hallottam már ilyesmiről, hogy terveznek ilyen megoldást a nagyvárosokban.

    Én simán leraknám a saját autót és nem is vennék új(abb) saját autót, ha lenne egy ilyen jólműködő rendszer. Nekem napi szinten annyira kell az autó, hogy reggel elgurulok melóhelyre + viszek 1-2 gyereket, délután haza, aztán időnként munkán kívül 1-2 rövidebb út. Hosszabb utak ritkán vannak. Ehhez teljesen felesleges a saját autó. Ha olcsóbban vagy maximum ugyanannyira jönne ki, mint a saját autó, én már elgondolkodnék rajta. Legalább nem lenne a mindenféle nyűg, ami tud lenni egy saját autóval (szervizelés, műszaki vizsga, lerobbansz valahol mi lesz most, stb. Nyilván utóbbihoz kellene az is, hogy legyen "azonnali" mentés, vagy elérhető közelségben másik szabad autó).

    CPT.Pirk: jah. Ez a szólóbusz dolog nekem nagyon fura. Én 20 éves koromig buszoztam rendszeresen, azóta nagyon nagyon ritkán és akkoriban még (2000-es évekig) szinte csak csuklósbuszok jártak, csak a kisebb, meredekebb, extrémebb utakon mentek a szólók.

    Rollerben én is gondolkodom. Egyet nekem, egyet nagyobb fiamnak, mert ő szokott jönni velem reggel meg délután haza (melóhelynél van a suli). És a távolság meg pont olyan, ami rollerrel könnyen kivitelezhető (odavissza 3.5 km), ha netán rossz idő kerekedik közben, akkor sincs gond, még gyalog is haza lehet jönni. Bicajjal szoktunk járni, csak voltak gondjaim a lábaimmal így azt hanyagoltam mostanában.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák