Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz IO.sys #91275 üzenetére

    Milyen irányba lépsz feljebb?

    Nálam az útkeresés, "feljebb" lépés ott ért véget, hogy végül mindenem full analóg lett :D Már csak és kizárólag hanglemezről ("bakelit") hallgatok zenét, egy rém egyszerű, még nem agyon integrált analóg erősítővel (1978-ból). Nem zajmentes technológia, de sok év tapasztalás és útkeresés, full digitális zenélés után arra jutottam, nincs számomra kínosabb élmény hosszabb távon a teljesen zajmentes, maximálisan steril hangzásnál, főleg, ha túl digitális, tömörített forrásból szól.

    Egy jófajta csöves fejhallgatóerősítő viszont még tervben van, mivel nagyrészt fejhallgatóval hallgatok. Mondjuk az erősítőm fejhallgatókimenete abszolút megfelelő, de egy csöves... az lenne az igazi. Egy jó fejhallgatóval. De ezekben én is más kategóriát szeretnék, mint az általad hirdetett példányok. Csak pénz nincs hozzá jelenleg :)

    Esetleg majd beszámolhatnál róla, hogy mi lett pl. a fejhallgató erősítő helyett. Én amit kinéztem csövest, sőt, próbáltam egy ismerősnél, az közel 400e Ft volt. 8-10 éve... Mondjuk az annyiból nem tetszett, hogy az igazából egy USB-s hangkártya is volt egyben, tehát gyakorlatilag csak PC-hez lehetett kötni, emlékeim szerint nem volt analóg bemenete, de lehet, hogy rosszul emlékszem. Nekem olyan kellene, amire lemezjátszót is lehet kötni, tehát normál Phono forrást is tud fogadni.

Új hozzászólás Aktív témák