Új hozzászólás Aktív témák

  • rnrn

    tag

    Szeretnék bejáratni néhány tüzépet magamnak.
    Hol lehet kapni szögvasat, zártszelvényt, betonvasat? Fa része is érdekel, minden féle méretben (gerendától takaró lécig...).
    Ha tudtok ajánlani, főként személyes tapasztalatok útján, akkor azt nagyon megköszönöm!

    AUTÓ ÁTVIZSGÁLÁS TÉMA
    Én mindig két helyet vettem igénybe:
    - Szakszervizben személyesen érdeklődtem rendszám/alvázszám alapján a vásárlás előtt kiszemelt autóról. Ismerős nélkül is kiadnak minimális infót, ami azért alátámasztja vagy cáfolja az eladó sztoriját.
    - Előre lebeszéltem független szervizzel, hogy viszek egy autót, de nem mondatam semmi többet. Az eladót csak arról tájékoztattam, hogy szeretnék vizsgáltatni. Hogy hol, azt csak is a helyszínen mondtam meg neki indulás előtt. A szervizben annak az embernek mindig dugok a zsebébe egy 2 ezres bankót, aki konkrétan átvizsgálja, illetve megkérem, hogy úgy vizsgálja meg, mint hogy ha Ő maga venné az autót.

    Hiába tetszett egy autó és szerettem volna, hogy jó legyen az eredmény, nem mindig volt így. Hagytam ott nem egy kocsit az átvizsgálások után, megspórolva ezzel a komolyabb anyagi kiadásokat és az idegeskedést... Ha nem nagy a probléma, akkor lehet(?) alkudni többnyire. Azért csak többnyire, mert ilyen esetekben az eladó inkább nem adja el az autót és várja a következő belekot. :(

    Zsolti, mit veszel és hol?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák