Új hozzászólás Aktív témák

  • Ance

    őstag

    Érdekes történet:

    Ma voltam az Árkádban, hogy a Konzolvilágban vegyek egy Horizon Zero Dawn-t. Előtte néztem a neten, hogy már 5k felett lehet kapni, de azt nem jegyeztem hol. Vegignéztem a polcot, nem volt. Odamegyek, hogy kapható-e. Azt mondja használt egy van, megmutatja, mert az ott van a polc alján, nem borítóval kifelé. Az ára 9.500. Igazából nem tudtam visszatartani a meglepetésemet, rögtön mondtam, hogy atyagatya, hiszen máshol az új 5-6.000. Azt mondja olyanról nem hallott.

    Na mindegy, megyek kifelé, rákeresek közben a neten, hogy hol láttam olcsón. Hát a konzolvilágban 6.500. Gondoltam csúnyát, visszaballagok, mondom neki hát nálatok pl. 6.500. Kelletlenül hátranyúl, elkezd turkálni a fiókban olyan szép kék oldalú dvd-k között, mint a Horizon. Mondja sajnos nincs, de holnapra le tudja rendelni (péntekről szombatra, aha) és most tud adni újként az összes DLC-vel rendelkező verziót 11.000-ért, mert az van neki.

    Tanulság:

    - először hazudott, mikor azt mondta, csak használt példánya van
    - másodszor akkor, amikor azt mondta, nem tudja, hogy olcsóbb lenne
    - harmadszor valószínű akkor, amikor azt mondta, most nincs neki a 6.500-asból, de holnapra tud
    - mindenkinek hazudik, amikor csak a bénasága miatt jó drágán bevett használtat rakja ki, a Dlc-s változatot is rejtegeti

    Egyszóval nem ajánlott bolt. Mármint a konzolvilágra nem mondok ilyet, mert az jó, csak itt a simlis eladó lerontja.

    Sosem gondoltam volna, hogy egyszer elégedetten távozok a hülye azért nem vagyok boltból 6499 ft kifizetése után, mert ott vettem meg ennyiért.

Új hozzászólás Aktív témák